News Flash:

CAZ SOCANT! Un barbat a venit la usa unei adolescente si a invitat-o la discoteca. Fata de 14 ani a acceptat, dar dupa aceea a avut parte de socul vietii

21 Martie 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
violata3

O adolescenta de 14 ani din judetul Iasi a fost violata de un barbat de 32 de ani cu care a acceptat sa se duca la discoteca, insotita si de o prietena.

Cand a ajuns in masina barbatului insa, acesta nu a mai mers la petrecere, ci a dus-o intr-un apartament unde a batjocorit-o.

 

Cand totul a iesit la iveala, individul a incercat sa le ofere bani parintilor ca sa-si retraga plangerea facuta la politie, insa a fost refuzat cu indignare. In final, suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tatal fetei spune ca o prietena de-a ei a venit si i-a cerut voie sa o lase pe fiica lui sa mearga cu ea si cu un amic, la discoteca. Dupa atac, adolescenta nu a indraznit sa le spuna nimic parintilor. S-a intors la miezul noptii, in stare de soc.

Tatal fetei: „I-am zis la nevasta sa mearga ca a venit fata, cand m-am uitat era terminata: am zis ca e drogata, beata si violata. Nu a vrut sa spuna si am zis ca ma duc la politia. Nevasta a sunat-o pe fata aia si i-a povestit totul.”

Dupa ce au aflat cumplita poveste, parintii au depus plangere la politie. Tatal fetei spune ca ulterior, agresorul a incercat sa se impace cu ei si chiar le-ar fi oferit bani ca sa pastreze tacerea. Revoltati, oamenii l-au refuzat categoric.


Tatal fetei: „Fata este traumatizata, nu vorbeste, se fereste, nu ne spune nimic. A venit un avocat, cica sa ne impacam ca-mi da 3-4 mii de euro, i-am zis ca nu vreau bani. Nu s-a gandit ca are doar 14 ani?”

 

Rudele adolescentei si vecinii sunt indignati de cele intamplate si vor sa se faca dreptate.

Bunicul fetei: „Pentru ca o facut copila asta de ras, merita pedeapsa maxima, 15-20 de ani, ca si pentru crima, i-a stricat viitorul fetei.”

Vecina: „Tatal ei o tot tinea din scurt, la discoteca nici nu am auzit sa o lase, avea grija de ea. Eu zic ca e o trauma, e mica. N-am vazut-o cu baieti, sa umble brambura.”

In urma incidentului, tanara are nevoie de consiliere psihologica.

Tiberiu Bantas, purtator de cuvant Protectia Copilului Iasi: „Tanara a beneficiat de serviciile psihologilor. A fost audiata, a fost evaluata de psihologul specializat pentru abuzuri sexuale si va intra intr-un program de consiliere care se va intinde pe mai multe saptamani.”


Daca va fi gasit vinovat, barbatul risca intre 5 si 12 ani de inchisoare, pentru viol.

adolescenta discoteca batjocorit-o
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005826 (s)