News Flash:

Sase dintre victimele accidentului de dimineata de pe DN1 sunt angajati ai "Therme Bucuresti". Acestia mergeau la serviciu

21 Martie 2017
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
dn1 1
Firma Therme Bucuresti anunta, intr-un comunicat de presa, ca sase dintre victimele din accidentul produs marti dimineata pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, sunt angajati ai societatii, iar microbuzul in care se aflau apartine unei companii terte cu care firma are contract.
"Accidentul care s-a produs in aceasta dimineata, pe DN1, in dreptul localitatii Barcanesti, a avut loc intre microbuzul unei companii terte cu care Therme Bucuresti are contract de prestari servicii de transport al angajatilor si un tir.
Din rezultatele preliminare ale anchetei, rezulta ca tirul a intrat pe contrasens, ciocnindu-se de microbuzul care circula regulamentar pe propria banda de sens. In urma accidentului, mai multe persoane transportate in microbuz au fost ranite, sase
dintre ele fiind angajati ai Therme Bucuresti. Niciuna dintre persoanele care au decedat nu este angajat al centrului. Therme Bucuresti se preocupa constant de starea ranitilor si de modul in care acestia sunt tratati", se arata intr-un comunicat de presa transmis de Therme Bucuresti.
Potrivit politistilor rutieri, din primele cercetari, impactul initial ar fi avut loc intre autoturism si camion. Autoturismul circula pe prima banda, spre Ploiesti, iar in paralel, pe a doua banda, mergea camionul. Anchetatorii spun ca din primele cercetari a reiesit ca soferul camionului ar fi incercat sa schimbe banda, moment in care a acrosat autoturismul. In acel moment, cele doua vehicule au ajuns pe contrasens, unde camionul s-a izbit de microbuz.
Cei opt pasageri din microbuz au fost transportati la spital, patru dintre victime fiind in stare grava. In acelasi accident, soferii camionului si microbuzului au murit.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004839 (s)