News Flash:

De ce nu vor procurorii DNA sa fie eliberat Mircea Basescu

22 Martie 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea base
Procurorii DNA au sustinut miercuri, in fata judecatorilor Tribunalului Constanta, unde se judeca o contestatie formulata impotriva eliberarii lui Mircea Basescu, ca fratele fostului presedinte nu ar fi aratat, pe timpul inchisorii, suficiente dovezi de indreptare, judecatorii fiind in pronuntare. UPDATE Tribunalul Constanta a amanat, miercuri, decizia in privinta eliberarii lui Mircea Basescu, pentru data de 29 martie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tribunalul Constanţa a amânat, miercuri, decizia în privinţa eliberării lui Mircea Băsescu, pentru data de 29 martie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Judecătorii Tribunalului Constanţa urmau să se pronunţe, miercuri, în privinţa eliberării lui Mircea Băsescu, însă au amânat decizia pentru data de 29 martie.

Procurorii DNA au susţinut, miercuri, în faţa judecătorilor Tribunalului Constanţa că Mircea Băsescu nu ar fi arătat pe timpul închisorii suficiente dovezi de îndreptare şi că fracţia din executarea pedepsei pe care a îndeplinit-o fratele fostului preşedinte, Traian Băsescu, ar cuprinde şi o mare parte din arestul la domiciliu. 

procurorii dna tribunalului constanta mircea basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005290 (s)