News Flash:

Ajutoare de la CJ Timis pentru elevii saraci din mediul rural

30 Mai 2014
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproximativ 5.000 de elevi din Timis vor beneficia de ghiozdane echipate cu rechizite scolare. Consiliul Judetean Timis va aloca bani pentru copiii din familiile defavorizate din judet, pentru ca acestia sa nu renunte la scoala.
 „Colegii de la Comisia de Invatamant a CJT au realizat proiectul in asa fel incat impreuna cu Inspectorarul Scolar, prin corelarea pe zonele care sunt cele mai necajite, cu oameni cu posibilitati mai reduse sa venim cu 5.000 de ghiozdane echipate cu caietele si rechizitele necesare in aceste ghiozdanele, pentru a le da posibilitatea sa-i ajute parintii in domeniul celalalt, sa le cumpere haine. Vrem sa incercam sa aducem cat mai multi copii la scoala, sa nu avem elevi care abandoneaza scoala. Sunt bucuros sa putem ajuta in toate comunele. Daca ar fi sa le impartim, sigur, sunt localitati unde au posibilitati mult mai mari si sunt localitati unde e populatie roma, unde incercam sa fortam putin nota ca sa poata sa ajunga si in acele localitati cat mai multi copii la scoala”, a precizat Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis.
Este primul an in care CJT incearca sa-i ajute cu rechizite pe copiii nevoiasi din judet. Banii pentru ghiozdane vor fi obtinuti printr-o rectificare de buget. (Pentrutimisoara.ro)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030659 (s)