News Flash:

PNL cere schimbarea vicepresedintelui social-democrat al Consiliului Judetean

30 Mai 2014
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
Liberalii doresc schimbarea din functie a vicepresedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Ioan Rus, membru al PSD, iar in locul sau sa fie ales un membru al PDL, a declarat joi presedintele filialei judetene PNL, Mircea Ioan Molot. 
In calitatea de presedinte al CJ Hunedoara, Molot a spus ca in cadrul structurii administrative de interes judetean se poate constitui o majoritate cu doua treimi din consilierii judeteni (PNL si PDL), ceea ce ar permite schimbarea prin vot a actualului vicepresedinte social-democrat. 
'Avem constituita o majoritate cu doua treimi si vom putea schimba vicepresedintele Consiliului Judetean, membru al PSD. Nu avem nicio problema la vot. De altfel, vom studia posibilitatea de a schimba majoritatea in toate consiliile locale. (...) Nu vom mai colabora cu PSD in nicio organizatie', a afirmat liderul PNL Hunedoara.
El nu a precizat explicit cine ar putea fi noul vicepresedinte al CJ Hunedoara si nici cand ar urma sa aiba loc votul si schimbarea din functie a actualului vicepresedinte social-democrat Ioan Rus. 
Liderii filialelor judetene Hunedoara a PNL si PDL au anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca au decis ca o comisie comuna sa analizeze situatia si din consiliile locale din judet pentru a identifica acele localitati in care vor putea fi constituite noi majoritati pentru ca apoi sa fie formulate propuneri de schimbare a viceprimarilor membri PSD. 
Filialele judetene PNL si PDL Hunedoara au decis joi sa fuzioneze in vederea formarii unui partid puternic de dreapta. Conform programului anuntat de cei doi lideri de filiale judetene, PDL Hunedoara va avea vineri o sedinta cu membrii Biroului Permanent Judetean, in care vor fi prezentate obiectivele fuziunii dintre cele doua partide. O intalnire similara vor avea si liberalii, in cursul zilei de luni, 2 iunie. 
De la mijlocul saptamanii viitoare, cele doua organizatii vor actiona ca una singura, deciziile urmand sa fie luate in comun de catre structurile judetene de conducere. De joia viitoare vor avea loc si discutii cu alte partide de dreapta din judetul Hunedoara care doresc sa fie cooptate in acest proiect. AGERPRES

ioan rus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033107 (s)