News Flash:

Adriana Saftoiu, atac DUR la adresa lui Nicolae Bacalbasa

10 Mai 2017
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Saftoiu
Adriana Saftoiu, deputat PNL, a scris marti pe Facebook ca atat timp cat Nicolae Bacalbasa mai sta in bancile Parlamentului ”nicio sedinta nu mai poate sa aiba loc”. Adriana Saftoiu aminteste ca Bacalbasa a mai avut iesiri deplasate fata de colegele din Legislativ.


”Voi ati vazut gestul lui Bacalbasa de azi, in Parlament? De la tribuna Parlamentului? Reprezentantul PSD care, prin gesturi, sugera o atitudine absolut scabroasa la adresa femeilor! Cat timp Bacalbasa mai poate sta in bancile Parlamentului (insul care striga atunci cand o femeie vorbea de la tribuna «esti in calduri» si doar de jena nu redau aici alte invective) nicio sedinta de Parlament nu mai poate sa aiba loc!”, a scris Adriana Saftoiu.
Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a lansat marti, in cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului pe tema comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009, un atac dur la adresa opozitiei, el spunand despre o colega parlamentar careia nu i-a rostit numele ca face fractura „daca mai da cu labele”, afirmatia sa fiind urmata de gesturi obscene.


Deputatii Nicolae Bacalbasa (PSD) si Corneliu Bichinet (PMP) au sustinut, marti, la tribuna Parlamentului, in plenul comun, discursuri in care au folosit gesturi si cuvinte obscene, jigniri si acuze.

Sursa: romaniatv.net 

adriana saftoiu nicolae bacalbasa adriana saftoiu bacalbasa deputatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012187 (s)