News Flash:

TRAGEDIE! Copil de 9 ani gasit mort in apele raului Somes

8 Mai 2017
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat
Reprezentantii ISU Cluj cauta, luni, cu ajutorul scafandrilor din Mures, un copil de 9 ani, care nu ar mai fi iesit, de duminica dupa-amiaza, din raul Somes, unde ar fi intrat sa se scalde impreuna cu mai multi prieteni din Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE: Copilul de 9 ani cautat de scafandri a fost gasit decedat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Reprezentantii ISU Cluj au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca baietelul cautat in raul Somesul Mic a fost gasit decedat in jurul orei 11.
„Copilul pierdut pe raul Somesul Mic a fost gasit de catre scafandri sositi de la ISU Mures alaturi de echipele ISU Cluj", au spus sursele citate.
Stire Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, luni corespondentului MEDIAFAX ca aceste cautari sunt destul de dificile ca urmare a umflarii apelor raului Somesul Mic din cauza ploilor.
„Echipaje ISU Cluj cu ajutorul scafandrilor de la Mures cauta, luni, un baietel de 9 ani care a cazut duminica dupa-amiaza in raul Somes in municipiul Cluj-Napoca. Duminica au avut loc cautari cu barca de salvare fara scafandri, deoarece scafandri nostri sunt la o pregatire la Constanta. Cautarile au loc in zona Fabricii de Zahar din Cluj-Napoca pana in zona Oser. Cautarile sunt mai dificile ca urmare a umflarii apelor raului Somesul Mic din cauza ploilor, iar apa este tulbure”, a spus Biris.
Surse din cadrul echipei de interventie au declarat corespondentului MEDIAFAX ca actiunea de cautare a inceput duminica dupa ora 18.
„Mai multi tineri se aflau in zona podului pietonal de peste raul Somesul Mic, care face legatura intre strada Fabricii de Zahar si Bulevardul Muncii, iar potrivit martorilor, doi au intrat in apa sa se scalde, iar unul dintre ei nu a iesit. Au intervenit pentru cautare echipaje SMURD, ale ISU, cu o barca pneumatica, politisti. Cautarile au durat pana tarziu in noapte dupa care au fost sistate si reluate luni dimineata”, au spus sursele citate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011754 (s)