News Flash:

Dragnea il propune pe Serban Nicolae pentru sanctionare

8 Mai 2017
912 Vizualizari | 0 Comentarii
serban nicolae
Presedintele PSD Liviu Dragnea a solicitat, luni, ca proiectul de lege privind gratierea sa fie votat de Senat in forma venita de la Guvern. El a mentionat ca a convocat Comitetul Executiv al PSD pentru miercuri pentru a discuta situatia creata de adoptarea amendamentelor privind gratierea coruptilor in Comisia juridica de la Senat, el aratand ca va propune sanctionarea lui Serban Nicolae. Presedintele Comisiei Juridice ii raspunde lui Dragnea: Camera e decizionala pe proiectul gratierii.
"Eu cred ca Comisia juridica de la Senat a incurcat destul de mult aceasta lege. Cred ca cea mai buna varianta pentru moment este ca legea sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern pentru ca s-au schimbat de foarte multe ori acolo si eu sunt foarte nemultumit”, a spus Dragnea.
Intrebat daca, procedural, exista aceasta posibilitate, Dragnea a raspuns: „Cum sa nu? Se poate intoarce Raportul la Comisie”.
Dragnea a spus ca nu isi doreste ca Legea gratierii sa fie adoptata tacit de Senat, ci sa fie votata in forma avansata de Guvern.
„As vrea sa nu vina prin adoptare tacita pentru ca ei tocmai au prelungit termenul. Sa voteze proiectul de lege cum a venit de la Guvern”, a spus Dragnea, care a aratat ca acest lucru inseamna respingerea Raportului facut de Comisia juridica din Senat.
Solicitarea lui Dragnea echivaleaza, practic, cu adoptarea, de catre Comisia juridica din Senat, a unui nou Raport, cu proietul de lege in forma Guvernului, fara amendamente.
Dragnea va propune CExN al PSD sanctionarea lui Serban Nicolae
El a aratat ca miercuri, la 10.30, a convocat CExN al PSD, unde se va discuta despre acest subiect.
„Pe mine m-a interesat ca acele amendamente sa nu fie adoptate. Eu am inteles, dar vreau sa discutam in mod deschis si transparent in CExN asta, ca li s-a spus ca e in regula cu acele amendamente. Cand au vazut pozitia mea si-au dat seama ca de fapt nu era o informatie corecta”, a spus Dragnea.
 Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011235 (s)