News Flash:

Bucurie pentru sute de copii

Moș Crăciun a ajuns deja la aproape 800 de copii care învață în școlile din comuna Giarmata

19 Decembrie 2023
139 Vizualizari | 0 Comentarii

Moș Crăciun a fost extrem de harnic, ajungând deja să ofere cadouri pentru aproape 800 de copii care învață în școlile din comuna Giarmata.

Bucurie pentru sute de copii din unitățile de învățământ din comuna Giarmata, situată în apropierea Timișoarei. Spiridușii lui Moș Crăciun au fost trimiși cu grijă pentru a aduce daruri micuților.

Conform informațiilor furnizate de Primăria Giarmata, la sfârșitul săptămânii trecute, nu mai puțin de 775 de cadouri au fost distribuite copiilor de la Școala Gimnazială Giarmata, Școala Primară Cerneteaz, Grădinița Cerneteaz, Grădinița cu Program Prelungit Giarmata, Grădinița nouă din Primăverii și Grădinița Alfa.

„Moșul a fost mai rapid decât se așteptau copiii. Și-a trimis mesagerii peste tot, la școli și grădinițe, iar bucuria celor mici a fost nemăsurată. (…) Moșul, la fel de entuziasmat cum îl știm, va fi prezent și pe străzile din Giarmata și Cerneteaz în zilele care urmează”, a declarat Primăria Giarmata.

Zâmbetele pe fețele copiilor din Giarmata și Cerneteaz au fost aduse de cadouri oferite de instituție, cu sprijinul generos al unor oameni inimoși prin sponsorizări.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)