News Flash:

În câteva zile se încheie lucrările din acest an

Ultima săptămână de activitate din 2023 pe șantierul centurii de sud a Timișoarei

19 Decembrie 2023
115 Vizualizari | 0 Comentarii

Lucrările pe șantierul centurii de sud a Timișoarei sunt în ultima etapă a anului și vor fi reluate la data de 8 ianuarie 2024, conform informațiilor furnizate de reprezentanții antreprenorului.

„Până la finalizarea contractului, în iulie 2024, antreprenorul s-a angajat să aibă o mobilizare mai mare și activitate mai intensă, în condițiile în care a finalizat alte proiecte de infrastructură pe care le avea în lucru în zona de sud a țării. Activitatea la terasamente depinde de condițiile meteo pe care le vom avea în lunile de iarnă. De altfel, în ultima lună, s-au executat doar lucrări la structuri (pasajele și podurile de pe traseu), lucrările la terasamente nefiind posibile din cauza condițiilor meteorologice. Au continuat lucrările de relocare a liniei de înaltă tensiune din zona localității Moșnița Nouă și aprovizionarea depozitelor cu materialele necesare pentru șantier”, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

Centura de sud a Timișoarei este în curs de construcție prin intermediul Asocierii SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007574 (s)