News Flash:

Adrian Duicu, CONDAMNAT la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare

20 Decembrie 2017
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
duicu 2 465x390

Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, Adrian Duicu, a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare in procesul in care este judecat pentru mai multe infractiuni de coruptie.
Decizia de miercuri a instantei din Capitala nu este definitiva si poate fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Duicu a fost condamnat pentru savarsirea infractiunii prevazuta de articolul 12 litera b) din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie. Mai exact, fostul sef al CJ Mehedinti a fost gasit vinovat pentru folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Conform aceleiasi sentinte, Adrian Duicu a fost achitat pentru celelalte fapte de care a fost acuzat de procurorii anticoruptie, respectiv trafic de influenta, cumparare de influenta, folosire a influentei si autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru sine de foloase necuvenite si dare de mita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005045 (s)