News Flash:

Magdalena Serban, suspecta in cazul crimei de la metrou, acuzata ca a amenintat cu moartea doua angajate de la Jilava

20 Decembrie 2017
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
serban

Magdalena Serban, arestata preventiv dupa ce ar fi ucis o tanara, aruncand-o in fata metroului, incercand, fara succes, sa faca acelasi lucru cu o alta fata, este acuzata ca ar fi amenintat cu moartea doua angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este detinuta.
"E vorba de amenintare. Ea era in camera. In data de 18 decembrie, persoana privata de libertate in varsta de 36 de ani, arestata preventiv sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat, fara un motiv anume, a adresat injurii si amenintari cu moartea asupra doua agente supraveghetor de pe sectia de detinere. Conform dispozitiilor legale, s-a procedat la anuntarea conducerii unitatii, a judecatorului de supraveghere a privarii de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru savarsirea infractiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directa", a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru MEDIAFAX.

La momentul transmiterii stirii, Magdalena Serban este in fata judecatorilor de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti, aceasta contestand arestarea preventiva.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, saptamana trecuta, arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile a Magdalenei Serban, femeia care a impins o tanara de 25 de ani in fata metroului, la statia Dristor 1, aceasta decedand in urma impactului. Atacul a avut loc marti, in jurul orei 19.45. Dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul.
Anterior, in aceeasi zi, in jurul ore 15.35, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Costin Georgian, femeia a impins o alta tanara spre liniile de metrou, cu intentia vadita de a o arunca in fata trenului care tocmai intra in statie, fata reusind sa opuna rezistenta si sa fuga.

Magdalena Serban va fi supusa unei expertize psihiatrice in urma careia se va stabili daca a avut discernamant in momentul producerii faptelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006648 (s)