News Flash:

Adolescentul bomba din Timisoara loveste din nou. A sunat sa anunte ca la un liceu este un dispozitiv exploziv

22 Noiembrie 2022
215 Vizualizari | 0 Comentarii
alerta bomba

Oamenii legii au fost pusi in alerta de un adolescent care si-a facut o obisnuinta in a anunta ca exista bombe in diferite locatii din Timisoara. In cursul zilei de 21 noiembrie, la ora 17.00, pirotehnistii, politistii, pompierii, au fost pusi pe drumuri la Liceul Catolic unde fusese anuntati ca exista o bomba. Acestia au evacuat unitatea de invatamant, dar nu au descoperit nici urma de explozibil.

La baza apelului la numarul unic de urgenta 112 sta un adolescent in varsta de 16 ani care le este cunoscut anchetatorilor. Acesta a anuntat, in ianuarie 2022 ca la acelasi liceu se afla o bomba, iar in luna mai ca in centrul comercial Bega a fost pus un explozibil. Ba mai mult, in septembrie, la Palatul Episcopal Romano Catolic, a anuntat ca ar fi o bomba. Adolescentul este crescut de bunici, este un copil problema, iar pana acum a incasat amenzi in valoare totala de cateva mii de lei. Pare ca nu poate fi oprit de nimeni. De altfel, oamenii legii trebuie sa trateze fiecare apel de acest fel cu maxima seriozitate, mobilizand forte specifice unei interventii de acest fel.

 

„Astazi, 21 noiembrie a.c., in jurul orei 17:11, politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca in incinta liceului situat pe strada Piata Regina Maria din municipiul Timisoara s-ar afla o bomba.

Imediat, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, echipa priotehnica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, pompierii si echipaje medicale pentru stabilirea situatiei de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este o alarma falsa, iar apelantul este un tanar, in varsta de 16 ani, acesta urmand sa fie sanctionat contraventional”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005841 (s)