News Flash:

Zeci de pilote pentru bolnavii de cancer de la Spitalul Municipal Timisoara din „saloanele frigului”

25 Ianuarie 2022
357 Vizualizari | 0 Comentarii
Spital Judetean

Oamenii au venit cu zeci de pilote la Spitalul Municipal Timisoara pentru bolnavii de cancer internati in sectia de Oncologie. Acestia stau la 13-16 grade Celsius in saloane, dupa ce temperatura din calorifere a fost redusa de la sistemul centralizat de incalzire al orasului.
 
 
Cancerul este o boala cu care se duce o lupta grea si plina de suferinte, iar ultimul lucru de care aveau nevoie bolnavii era temperatura scazuta din saloane. Afland de acest lucru, voluntarii s-au mobilizat la apelul „Ligii Vest” si au adus luni zeci de pilote bolnavilor de cancer de la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal Timisoara. Printre cei veniti la fata locului s-a aflat si mitropolitul Banatului IPS Ioan, care a adus paturi electrice, dupa ce zilele trecute a adus bolnavilor pilote, perne si paturi.

„Din cauza frigului ne-am mobilizat. Noi suntem in relatii foarte bune cu toate spitalele. Si in toamna, cand au fost probleme cu gazele, am procurat doua generatoare de curent pentru doua spitale” a spus mitropolitul Banatului IPS Ioan.

Grupul civic Liga Vest a multumit tuturor voluntarilor pentru omenia si bunatatea de care au dat dovada.

„Fara voi aceasta actiune nu ar fi fost un succes! Dupa ziua de astazi, acum, la ceas de seara, cand se astern emotiile, gandurile si trairile pe care le-am simtit de-a lungul zilei, nu putem decat sa ne plecam, umili, in fata voastra, a tuturor. Acum, la caderea cortinei, vrem, inca o data, sa va multumim. In numele fiecarui pacient din saloanele unde toate bunurile vor fi impartite:
– fiecarui om care a fost prezent si din timpul si banii sai a donat o patura, o pilota, o plapuma sau un cearceaf…
Va multumim!
– I.P.S. IOAN SELEJAN, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolitul Banatului, pentru tot binele pe care il faceti, pentru ajutorul acordat, pentru bunatatea si caldura cu care va implicati in multitudinea de actiuni, menite sa readuca speranta, increderea si bucuria in inimile celor necajiti…
Va multumim! (…) Doar impreuna putem sa facem diferenta intr-o lume in care uneori pare ca am uitat unii de ceilalti. Astazi, ne-am dovedit unii altora ca impreuna putem face atat de mult bine cat este nevoie si mai mult de-atat”, transmit reprezentantii Ligii Vest.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005906 (s)