News Flash:

Soferita care le-a accidentat mortal pe Raisa si Mihaela si-a aflat sentinta! Cati ani va sta dupa gratii

15 August 2022
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
accident bucuresti


Femeia care a accidentat mortal doua fete in zona Andronache din Capitala si-a aflat sentinta. Cumplitul eveniment rutier a avut loc in luna februarie a anului trecut pe strada Mentiunii cand femeia a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar. Ancheta a stabilit ca femeia se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Soferita care le-a accidentat mortal pe Raisa si Mihaela si-au aflat sentinta
M. L. a primit 4 ani pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa si 1 an si 6 luni pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului sau a altor substante. Decizia judecatorilor nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Pe latura civila, judecatorii au decis ca SC Asigurare Reasigurare City Insurance SA (companie aflata in faliment) sa plateasca, prin lichidator judiciar CITR filiala Cluj SPRL, peste 800.000 de euro reprezentand daune morale si materiale, catre sase parti civile din dosar (membri familiilor celor doua fete).

Accidentul rutier in urma caruia si-au pierdut viata doua fete, de 6 si 20 de ani a avut loc in luna februarie a anului 2021. Soferita in varsta de 57 de ani a pierdut controlul asupra masinii, a lovit un stalp, dupa care autoturismul a fost proiectat pe trotuar unde a accidentat mortal o fetita de 6 ani si o tanara de 20 de ani.

Ce a declarat femeia care le-a accidentat mortal pe Raisa si Mihaela
In momentul accidentului, femeia era in masina cu sotul ei, pasager pe scaunul din dreapta fata. Soferita le-ar fi spus politistilor ca are permis de conducere de mai multa vreme, dar ca nu conduce constant si nu are experienta pe o masina care are cutie automata. Potrivit spuselor sale, in acea zi s-ar urcat la volan pentru ca sotul ei ar fi consumat bauturi alcoolice.

Soferita care le-a accidentat mortal pe Raisa si Mihaela si-a aflat sentinta! Cati ani va sta dupa gratii
Ea a refuzat sa fie testata alcoolscopic, insa i-au fost prelevate probe biologice si rezultatul a aratat ca la momentul producerii accidentului avea 1,25 g/l alcool pur in sange.

Cat despre producerea accidentului soldat cu victime omenesti, soferita a spus ca la un moment dat a incurcat pedala de frana cu acceleratia si astfel ar fi ajuns pe trotuar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005200 (s)