News Flash:

Incepand de luni, Directia de Asistenta imparte ajutoarele europene. Sapun, sampon si pasta de dinti pentru persoanele defavorizate

3 Septembrie 2021
454 Vizualizari | 0 Comentarii
ajutoare sociale


Persoanele defavorizate din Timisoara vor primi produse de igiena prin Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD. Pachetul contine periute de dinti, pasta de dinti, sapun lichid, sampon pentru copii si adulti si detergent de rufe. Produsele pot fi ridicate incepand de luni, 6 septembrie.
 
 
Primaria Municipiului Timisoara, prin Directia de Asistenta Sociala, distribuie produsele de igiena, provenite din stocurile de interventie comunitara, in perioada 6 septembrie – 20 septembrie, in limita stocului disponibil.

Pachetul contine cinci periute de dinti, pasta de dinti, sapun lichid, sampon pentru copii si adulti si detergent de rufe. Pot beneficia de aceste produse persoanele/familiile aflate temporar in situatii critice de viata, respectiv victime ale calamitatilor, persoane dependente (handicap grav si accentuat), definite conform prezentei ordonante de urgenta, si in alte situatii asemanatoare stabilite prin anchetele sociale si care se afla in situatii deosebite de vulnerabilitate, precum si persoanele care locuiesc in asezarile informale.

Toti beneficiarii care ridica pachetele de igiena trebuie sa prezinte actul de identitate in original. Pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat este necesar certificatul de incadrare in grad de handicap eliberat de Comisia pentru protectia copilului sau, dupa caz, certificatul de incadrare in grad de handicap eliberat de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap sau, dupa caz, decizia de incadrare in grad de handicap eliberata de Comisia superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap.

„Persoanele care fac parte din mai multe dintre categorii beneficiaza de produse o singura data in cadrul programului anual si pentru o singura categorie de persoane defavorizate careia ii apartin la data distribuirii ajutoarelor”, spun cei de la Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara.

Produsele pot fi ridicate de pe str. Lorena nr. 35, de luni pana vineri intre orele 8-16.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)