News Flash:

Luni, 6 septembrie, mai multe localitati din Timis vor ramane fara apa

5 Septembrie 2021
505 Vizualizari | 0 Comentarii
intreruperi apa

Se intrerupe furnizarea apei in mai multe localitati din Timis. Aquatim va spala bazinul de aerare din Recas, dar si retelele din Masloc. In zilele urmatoare se va sista apa si in Dolat.
 
 
Luni, 6 septembrie, intre orele 9-16, in Recas se va spala bazinul de aerare din statia de tratare. In acest interval este posibil ca presiunea sa fie scazuta, spun cei de la Aquatim.

In perioada 6-10 septembrie, zilnic intre orele 9-15, in Masloc si Fibis se va intrerupe apa pentru igienizarea retelei din Masloc. Pe tronsonul de conducta pe care se va efectua spalarea apa va fi tulbure, iar in rest furnizarea acesteia va fi oprita. De asemenea, marti, 7 septembrie, intre orele 9-15, se va sista alimentarea cu apa in Dolat.

„Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, spun cei de la Aquatim.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt de asemenea sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada opririi alimentarii cu apa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006763 (s)