News Flash:

Lucrarile de asfaltare continua pe DN59B, in localitatile Uivar si Pustinis

6 Septembrie 2021
447 Vizualizari | 0 Comentarii
asfaltare

Lucrarile de asfaltare pe DN59B continua in localitatile Uivar si Pustinis. Se fac lucrari de reparatie si de asfaltare pe zeci de kilometri, in unele localitati fiind turnat deja covor asfaltic nou, in timp ce pe alte portiuni au loc lucrari „in situ”.
 
 
Lucrarile pe DN59B intre Carpinis si Deta continua, antreprenorul PORR Construct fiind cu utilajele de asfaltare in localitatile Uivar si Pustinis, informeaza DRDP Timisoara. Tot aici au avut loc si lucrari de asfaltare.

Pe drumul de 75 de kilometri se toarna asfalt, se fac reparatii, iar pe unele portiuni se fac lucrari de reciclare, „in situ”. Metoda „in situ” inseamna refolosirea asfaltului degradat si transformarea lui, prin mai multe procese, in unul adecvat. Prin acest procedeu se pot asfalta si 500-600 de metri pe zi.

Drumarii sunt prezenti pe traseu cu utilaje, astfel ca soferii sunt avertizati sa reduca viteza in zona de lucrari si sa respecte indicatiile semnelor de avertizare rutiera. Asfalt s-a mai turnat si la Cenei, Otelec si Foeni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007219 (s)