News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT pe autostrada Timisoara - Arad

30 August 2018
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
accid

Un grav accident de circulatie a avut loc, joi dimineata, pe autostrada Timisoara-Arad. Accidentul s-a produs din cauza unui sofer care conducea un autoturism pe A1, dinspre Timisoara spre Arad. Acesta circula pe banda intai si ar fi schimbat banda de mers fara sa se asigure. Ar fi incercat sa revina inapoi pe banda sa de mers in momentul in care a observat ca din spate circula un alt autoturism insa a acrosat un autotren al carui sofer circula regulamentar in fata sa. Impactul a fost puternic, iar masina mica a fost avariata serios. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului, toate din autoturism, iar una dintre ele a ramas incarcerata. Doi dintre raniti au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. „Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis a fost anuntat cu privire la producerea unui accident rutier pe autostrada A1, Km 517 in care a fost implicat autocamion si un autoturism.
La fata locului s-au deplasat 3 echipaje dintre care o autospeciala de descarcerare si doua ambulante SMURD, unde au constatat ca in urma evenimentului au rezultat 3 victime, scrie ziuadevest.ro.
In continuare s-a actionat pentru extragerea unei persoanei prinse in autoturism si acordarea primului ajutor medical victimei. Doua persoane au necesitat transportul la spital”, transmit reprezentantii ISU Banat. Politistii de la autostrazi s-au deplasat la fata locului pentru cercetari. Ei au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Din cauza accidentului traficul pe autostrada a fost blocat pana la finalizarea cercetarilor la fata locului.

Foto: Infotrafic jud. Timis


grav autostrada timisoara-arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006081 (s)