News Flash:

A patra doza de vaccin impotriva Covid-19, disponibila de luni si in Romania

12 Mai 2022
624 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

 

De luni, 16 mai, in Romania se va putea face la cerere si a patra doza de vaccin anti-Covid, anunta coordonatorul campaniei de vaccinare Andrei Baciu. A patra doza este recomandata in special persoanelor de peste 60 de ani.
 
 
Potrivit lui Andrei Baciu, incepand de saptamana viitoare va putea fi facuta, la cerere, doza patru de vaccin impotriva Covid-19.

A patra doza o pot face persoanele de peste 18 ani care au fost vaccinate cu trei doze de vaccin impotriva Covid-19 de tip ARN mesager.


„A patra doza poate fi facuta cu produsul Comirnaty – Pfizer BioNTech, la minim 4 luni de la efectuarea dozei trei de vaccin. Asta inseamna ca cei care s-au vaccinat cu a treia doza inainte de jumatatea lunii ianuarie pot face si doza patru, dar doar daca isi doresc. Se recomanda efectuarea dozei a patra de vaccin in special persoanelor cu varsta de peste 60 de ani”, transmite Andrei Baciu.

Prin urmare, persoanele care solicita vaccinarea cu a patra doza se vor adresa direct centrului de vaccinare si cabinetelor medicilor de familie.

Dovada vaccinarii va putea fi generata din Registrul Electronic National de Vaccinari sau prin descarcarea certificatului digital.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004630 (s)