News Flash:

A murit Benone Sinulescu. Artistul a refuzat internarea in spital, desi avea probleme de sanatate. Ce a declarat sotia?

18 Noiembrie 2021
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
benone sinulescu

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. A fost decorat de doua ori, a scos 26 de albume in cariera, a cucerit inimile multor romani cu muzica lui, precum si cu firea sa optimista, dar in viata sa personala a avut parte de cateva momente dificile. Benone Sinulescu s-a stins din viata din cauza unei pneumonii, iar sotia si colegii de scena inca sunt socati de aceasta veste. 

„Am ramas singura, era bine, ne bucuram; dar a facut o pneumonie de aspiratie si s-a dus. N-a vrut sa fie dus la spital, de frica, din cauza Covid-19. A murit astazi, la orele 14.30. Il ducem la o casa mortuara, la o firma, apoi de aici o sa-l ducem la Filarmonica. Il vom inmormanta la Eternitatea. El este in casa acum, in pat, asteptam firma mortuara sa vina. Sunt distrusa de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el inapoi nimeni nu il mai intoarce!”, a declarat, in exclusivitate pentru Impact.ro, sotia lui Benone Sinulescu.

"Nu-mi vine sa cred. La drum lung se cunoaste omul. A fost un om deosebit. A ajutat foarte multi tineri, i-a ajutat foarte multi ani. A facut parte din foarte multe juriuri. Condoleante familiei si noua tuturor celor care l-am cunoscut si l-am apreciat" a spus Sofia Vicoveanca potrivit stiridiaspora.ro.

"Doamne fereste, nu stiu ce se intampla! Ne pleaca artisti valorosi, ne pleaca prieteni. E o diferenta de varsta intre mine si Benone. Imi aduc aminte cand am castigat un aparat de radio la un concurs numai melodiile lui Benone le ascultam. Cel putin odata pe luna vorbeam pe urma cu el la telefon. In ultima perioada nu prea ma mai suna; desi inainte, daca nu raspundea ma suna el inapoi. Am fost luata prin surprindere de vestea asta ingrozitoare. Ce sa spun, sa te ierte Dumnezeu. Sa te aseze la locul cuvenit pentru faptele pe care le-ai facut pe pamant. El era mereu tanar. Avea o energie de nedescris. Chiar am vorbit cu Nicolae Botgros si spuneam despre el ca este un fenomen. El imprima si cate 13-14 melodii intr-o singura zi. Era fantastic. Astazi chiar m-am gandit sa-l sun pe impresar, ca sa vedeti cum functioneaza telepatia asta. Nu stiu cum a putut sa vina moartea. Nu-mi gasesc cuvintele. Imi pare foarte rau." a spus Laura Lavric pentru sursa mentionata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008284 (s)