News Flash:

A fost sau nu exclus din PSD Sorin Grindeanu? Cum a ramas fostul premier presedinte al PSD Timis

13 Iulie 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu la guvern
Fostul premier Sorin Grindeanu este in continuare considerat presedinte al PSD Timis, reprezentantii filialei judetene precizand ca nu au primit decizia de excludere din partid. “O declaratie la televizor nu tine loc de un document oficial”, sustin acestia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca Sorin Grindeanu este considerat in continuare presedinte al filialei judetene.
Motivul este acela ca decizia de excludere a fostului premier, luata in Comitetul Executiv National al PSD, in luna iunie, nu a ajuns la organizatia din care Sorin Grindeanu face parte.
“Pana in acest moment, nu am primit la organizatia Timis si nici la organizatia 139, din care face parte Sorin Grindeanu, acea decizie a Comitetului Executiv National al PSD, de excludere. Din punctul nostru de vedere, Sorin Grindeanu este in continuare presedinte al PSD Timis. O declaratie data la televizor nu tine loc de document oficial”, a afirmat Lucian Ursuletu.
Sorin Grindeanu este membru al PSD timp de 21 de ani si ocupa functia de presedinte PSD Timis.

lucian ursulet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005399 (s)