News Flash:

BREAKING NEWS! Liviu Dragnea va fi arestat pentru ca a carat asfaltul in Brazilia

12 Iulie 2017
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
O stire "de senzatie" face inconjurul televiziunilor si a site-urilor de specialitate in ultimele zile. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este anchetat ca ar fi creat o "retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet". Un site obscur a publicat joi un raport atribuit Directiei Generale de Protectie Interna, intitulat "Nota privind aspecte care afecteaza climatul socio-economic al judetului Teleorman", care descrie o "retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene si guvernamentale. In acest document, Dragnea este prezentat drept "detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA”. 

Bineinteles ca acest asa zis document nu a existat niciodata, asa cum s-a dovedit ulterior, dar procurorii DNA s-au grabit sa anunte ca ”o parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata” de Rise Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul directiei. Dosarul a fost constituit pe baza de sesizare din oficiu, procurorii dispunand in luna februarie inceperea urmaririi penale in rem pentru infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei. Totodata, DNA afirma ca dupa inceperea urmaririi penale au fost solicitate informatii inclusiv de la autoritatile din Brazilia". 

Acum ca sa facem un pic de lumina in acest caz, lucrurile sunt extrem de clare. Liviu Dragnea trebuie arestat pentru ca a carat asflatul in Brazilia. Seful PSD trebuie condamnat la ani grei de puscarie pentru infractiuni asimilate "turnarii....de asfalt", cu circumstante agravante, pentru ca a dus asfaltul intr-o tara care nu este in UE. Mai grav este faptul ca acest asfalt a ajuns intr-o tara pe care sefa DNA nu o poate controla si nu are procurori gata oricand sa execute comenzile. Foarte suparat pentru ca Dragnea a carat asfaltul in Brazilia este si George Soros, probabil pentru ca dupa ce seful PSD a betonat strazile din Brazilia, cu ce a furat din mixtura asfaltica din Romania, preturile la terenurile din zona au crescut foarte mult, exact cand miliardarul american voia sa cumpere si el niste zeci de mii de hectare acolo. De altfel, Soros mai are un razboi cu Dragnea, dupa ce seful PSD s-a intalnit cu Donald Trump. Procurorii DNA ar putea sa ancheteze si faptul ca la aceasta intalnire, Liviu Dragnea i-a promis lui Donald Trump ca nu-i da Rosia Montana lui Soros. Din cate se pare, insusi Donald Trump este interesat sa puna mana pe Rosia Montana, iar Dragnea i-a promis ca-l va ajuta.  Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

psd liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004868 (s)