News Flash:

Admiterea la liceu in judetul Timis. Lista elevilor admisi

13 Iulie 2017
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
rezultate evaluare
Dupa ce au trecut de Evaluarea Nationala, elevii care au terminat clasa a VIII-a sunt in fata unui nou val de emotii. Acestia afla la ce liceu au intrat. Ministerul Educatiei a facut publice rezultatele repartizarii computerizate la liceu. In Timis, la liceu au fost admisi si elevi cu medii sub 5, chiar cu putin peste media 2, dar si cu 10 pe linie. Va prezentam lista elevilor admisi la liceele din Timis.
In Timis au fost disponibile 4.029 de locuri inainte de prima etapa de repartizare computerizata. Acum, dupa aceasta etapa de repartizare computerizata la liceu au fost ocupate 3.565 de locuri.
Doi candidati din Timis au intrat la liceu cu 10 pe linie: Ioana Lisandra Draganescu a intrat cu media 10 la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timisoara, specializarea Matematica – Informatica, iar Stefan-Alexandru Jura a intrat la Colegiul National Banatean, specializarea Matematica-Informatica. Dupa cei doi, urmatoarea medie cu care s-a intrat a fost 9.97. Alexandru Nicolae Brujan a preferat tot Liceul „Grigore Moisil”, Mate-Info, scrie tion.ro.
Cea mai mica medie cu care s-a intrat la liceu este 2,10: un elev cu aceasta medie va invata din toamna la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara din Timisoara, iar celalalt, cu aceeasi medie, la Liceul Teoretic „Alexandru Mocioni” din Ciacova. La Liceul Auto s-a intrat si cu media 2.20, iar la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” cu 2.29. (specializarea fabricarea produselor din lemn).

Depunerea dosarelor de înscriere are loc în perioada 13 – 17 iulie.

 

Aici puteți vedea lista candidaților înscriși în ordine alfabetică.

 

Aici puteți vedea lista candidaților înscriși în ordinea mediei.

Lista locurilor libere o puteți vedea aici.


aici aici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005103 (s)