News Flash:

Profesor din Timis, prins cand incerca sa copieze la Titularizare. A FOST ELIMINAT!

12 Iulie 2017
940 Vizualizari | 0 Comentarii
titularizare 2014072208
Patru dascali din judetul Olt au fost eliminati din examenul de Titularizare, miercuri, dupa ce au fost prinsi in timp ce incercau sa copieze. Unul dintre ei a folosit un smartwatch. Si in judetul Timis, un cadru didactic a fost dat afara din examen, fiind prins cu clasicele "fituici".
Inspectorul scolar general al ISJ Olt, Felicia Man, a declarat ca trei dintre dascalii eliminati sustineau examenul la centrul organizat la Colegiul Tehnic Metalurgic, iar cel de al patrulea, la Scoala Gimnaziala Nr. 3.
Cei patru au incercat sa copieze cu ajutorul "clasicelor fituici", al telefonului si chiar al unui ceas inteligent.
Din cei 668 de candidati inscrisi sa sustina examenul de Titularizare, in judetul Olt, 462 au fost prezenti, in timp ce 119 au lipsit, iar alti 55 s-au retras din motive personale, in vreme ce doi au absentat din motive medicale. Un candidat nu a mai fost lasat sa sustina examenul deoarece nu a depus la dosarul de inscriere actele de studii.
In judetul Olt, examenul s-a desfasurat in trei centre din Slatina: Scoala Gimnaziala Nr. 3, Colegiul Tehnic Metalurgic si Colegiul National "Ion Minulescu". Proba a fost supravegheata audio si video.
Doar 21 de posturi sunt titularizabile in judet. Cei mai multi dintre candidati trebuie sa se multumeasca cu unul dintre cele 563 de posturi sau fragmente de norme, care sunt insa netitularizabile.
Si in judetul Timis au fost probleme la examenul de titularizare, un candidat care a sustinut proba scrisa pe un post de educator la un centru din judetul Timis a fost eliminat din sala dupa ce a fost prins cu "fituici".
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Timis au transmis ca acest candidat a fost eliminat din sala.
In total, din judetul Timis s-au inscris la examenul de Titularizare 966 de candidati pentru 58 de discipline de concurs. Cei mai multi candidati si-au dorit sa fie titulari pe un post de educator – 179, 115 pentru cel de invatator, 85 – profesori titulari de educatie fizica si sport, 79 – limba romana, 71 – limba engleza si 65 – psihopedagogie speciala.
Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.

inteligent titularizare educator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008868 (s)