News Flash:

Investiție de 4 milioane de lei în educație, în Timișoara

Noua clădire a Școlii Gimnaziale Nr. 13, aproape finalizată

5 Aprilie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii

Investiția în noua clădire a Școlii Gimnaziale Nr. 13 din zona Șagului din Timișoara se ridică la patru milioane de lei.

Construcția noii clădiri a Școlii Gimnaziale Nr. 13 este aproape finalizată, permițând elevilor din zona Șagului să beneficieze de săli de clasă moderne începând cu noul an școlar.

Noul corp de clădire dispune de șapte săli de clasă, destinate a găzdui aproape 200 de elevi, și o sală de sport cu tribune. În prezent, se efectuează lucrări la fațadă și în curte, inclusiv refacerea gardului. De asemenea, au fost instalate dotările necesare pentru sălile de clasă, cum ar fi table inteligente, table magnetice, videoproiectoare, și mobilier pentru elevi și profesori.

„Noua școală din Calea Șagului face parte din strategia noastră de a asigura condiții moderne de studiu pentru toți copiii, și pentru cei din cartiere, și pentru cei din zona centrală. Aici am avut o situație specială, pentru că școala nu a mai făcut față numărului mare de copii înscriși. A fost o urgență să ridicăm o nouă clădire. Mă bucur că peste câteva luni, copiii se vor bucura de clase noi, dar și de o sală de sport nou-nouță”, a afirmat primarul Dominic Fritz.


Începute în septembrie 2022, lucrările urmează să fie finalizate în vara acestui an. Investiția totală se ridică la aproximativ patru milioane de lei, TVA inclus, iar firma responsabilă de execuție este Conpep Drag SRL.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007803 (s)