News Flash:

Poliția Locală Timișoara în acțiune

151 de controale pe linia șantierelor, publicității ilegale, lucrărilor realizate fără autorizație, făcute de polițiștii locali timișoreni

27 Noiembrie 2023
152 Vizualizari | 0 Comentarii

În intervalul 17-23 noiembrie, polițiștii locali de la Serviciul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat verificări și au întreprins măsuri în legătură cu 50 de sesizări, primite atât în formă scrisă, cât și telefonică, precum și autosesizări privind activități precum execuția de lucrări fără autorizații, ocuparea sau delimitarea ilegală a domeniului public cu schele, sau utilizarea ilegală a sistemelor de publicitate fără respectarea reglementărilor legale.

„Au fost efectuate 151 de controale pe linia șantierelor, publicității ilegale, lucrărilor realizate fără autorizație. Totalul sancțiunilor aplicate în urma verificărilor a fost de 23 de amenzi în valoare de 163.000 lei, din care 2 pentru lucrări neautorizate în valoare de 2.000 lei, 4 în valoare de 40.000 de lei pentru lucrări executate fără autorizație în zone de monumente sau zone protecție, 11 în valoare de 110.000 de lei pentru publicitate neautorizată și 6 în valoare de 11.000 de lei pentru lipsă rampă șantiere, depozitarea de materiale fără plata taxei aferente, ocuparea domeniului public cu schele fără achitarea taxelor”, declară cei de la Direcția Poliția Locală Timișoara.

Echipele de polițiști locali continuă să acționeze în Timișoara, având ca obiectiv identificarea șantierelor care nu respectă obligațiile legale. Printre aspectele verificate se numără nerespectarea normelor privind amenajarea căilor de acces în cadrul șantierelor, absența rampelor de spălare la ieșirea din șantier, poluarea căilor publice, lipsa împrejmuirii cu panouri de protecție a zonelor unde se desfășoară lucrări, ocuparea ilegală a domeniului public și amplasarea de construcții improvizate. Totodată, se desfășoară activități pentru identificarea persoanelor juridice care nu respectă reglementările privind publicitatea în spațiul public.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004943 (s)