News Flash:

Fiasco total la mitingul in care romanii trebuiau sa isi arate sustinerea fata de premierul Dacian Ciolos

21 Noiembrie 2016
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos 1
Fiasco total la mitingul in care romanii trebuiau sa isi arate sustinerea fata de premierul Dacian Ciolos. Desi peste 2400 si-au anuntat prezenta pe Facebook, numai 14 admiratori ai prim-ministrului au fost prezenti sambata in fata guvernului. Dezamagiti de esecul intalnirii, acestia au plecat dupa numai un sfert de ora.

Circa 2400 de oameni s-au declarat interesati de un eveniment pe Facebook in care se celebra un an de guvernare tehnocrata, iar peste 500 dintre ei chiar au declarat ca vor participa la mitingul din Piata Victoriei. La ora anuntata, ora 15.00, in Piata Victoriei erau adunati doar jurnalistii care doreau sa transmita de la eveniment. 

Circa un sfert de ora mai tarziu, in fata Palatului Victoria au aparut primii trei tineri. Acestia s-au aratat surprinsi de lipsa sustinatorilor premierului si au decis sa astepte si alti oameni. O ora mai tarziu, timp in care a plecat pana si masina Jandarmeriei, in Piata Victoriei se adunasera doar 14 sustinatori ai premierului. Cei 14 oameni au mai discutat aproximativ un sfert de ora, dupa care au plecat, fiecare spre treburile sale. 

Intre timp evenimentul care anunta manifestatia a fost sters de pe Facebook. 

facebook guvernare tehnocrata mitingul piata victoriei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006681 (s)