News Flash:

Traian Basescu, PLANURI marete pentru viitorul Romaniei

20 Noiembrie 2016
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat 1
Traian Basescu nu se lasa, cel putin asta sustine. Fostul presedinte al Romaniei a vorbit, sambata, la lansarea candidatilor partidului din Suceava ca este dispus sa lupte inca un deceniu de acum inainte cu adversarii sai politici.

“Asigur pe adversarii mei politici ca am luptat cu ei zece ani, dar sunt gata sa mai lupt zece si, asa cum spuneam la incheierea mandatului, am ingenunchiat sistemul, dar nu l-am invins si sistemul trebuie invins si pus la dispozitia cetateanului”, a spus Basescu.

Basescu spune ca pentru a intelege atat de bine cum stau lucrurile in Romania l-a ajutat extrem faptul ca a fost liderul acestei tari.

„Este singura functie (cea de presedinte al Romaniei - n.r.) din care ai radiografia sistemului si intelegi cum functioneaza statul. Inainte fusesem ministru, era o feliuta, acolo, mica din ce inseamna statul roman, fusesem primar general, dar ca presedinte am vazut aceasta osatura a statului la lucru, chiar daca nu am putut sa o influentez decat in foarte mica masura si pe zonele in care aveam atributiuni constitutionale”, a mai spus Basescu.

Fostul presedinte a mai spus pentru un stat este important daca sistemul este destinat progresului tarii.

”O sa va spun ca om care stie statul asta bine ca sistemul din Romania lucreaza in interes national cand i se cere, cand i se dau repere precise, ca de exemplu obiectiv de tara unirea cu Republica Moldova. Sistemul va macina in favoarea acestui obiectiv. (...) Cand nu-i dai obiective, lucreaza pentru el”, a sustinut Basescu. 

adversarii zece ani basescu presedinte ministru primar general
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007146 (s)