News Flash:

Zodiile pe care Dumnezeu le iubeste cel mai mult dintre toate

13 August 2018
677 Vizualizari | 0 Comentarii
zodiac

Au parte de harul si de ocrotirea divina si nimic din ceea ce e bun si frumos pe lumea aceasta nu le lipseste. Vorbim despre zodiile carora Dumnezeu le da totul, pentru ca sunt oameni deosebiti, care au un suflet si o inima mare.

Pesti
E armonie in inima nativului Pesti. Insasi viata lui este una ordonata, placuta lui Dumnezeu. Nu face excese, e altruist si bun, atribute rasplatite de divinitate. Nativul acesta nu va vedea niciodata raul ca pe un necaz, ci ca pe o incercare trimisa de Sus. Credinta sa este puternica si cedeaza cu greu in fata ispitelor de orice fel. Merge mereu cu Dumnezeu inainte si cu increderea ca va primi sprijin.

Fecioara
Cei nascuti in zodia Fecioara isi pun mare speranta in Dumnezeu, pentru ca simt dragostea si ocrotirea Sa. Sunt luptatori de fel, insa tocmai credinta este cea care le da cea mai mare forta.
Iar succesul pe care obtin il pun pe seama sprijinului primit de Sus. Actioneaza cu mult tac in tot ceea ce fac, lucru care ii determina pe ceilalti sa ii vada ca fiind perfecti. In realitate, sunt protejati de Creator, iar ei stiu bine asta.

Taur
Una dintre cele mai credincioase persoane este cea nascuta in Taur. Asta desi credinta sa este interiorizata si putini sunt cei care stiu cu adevarat ce simte si ce traieste acest nativ. Are convingerea ca o forta supranaturala actioneaza asupra sa, oferindu-i solutiile salvatoare in cele mai dificile situatii. Chiar daca sunt momente in care nu isi poate explica anumite lucruri, continua sa creada cu toata inima. Iar rasplata se vede in tot ce i se intampla.

 


pesti fecioara taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006255 (s)