News Flash:

Zodiile bune de pus la rana

13 August 2018
2279 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic

Minciuna este un instinct natural pentru oameni. Toata lumea a mintit macar o data in viata. Cu toate acestea, unii oameni mint mai mult decat ceilalti. In functie de semnul zodiacal va puteti da seama de acest lucru. De acord ca descrierea semnului zodiacal nu se aplica la toata lumea, insa exista multe detalii influente. Mercurul este planeta ideilor si comunicarii, deci in functie de locul in care este Mercur, planeta ar putea foarte bine sa prezica nu numai cat de mult mintiti, ci de ce mintiti. Iata la ce sa va asteptati de la fiecare semn zodiac cand vine vorba de minciuna, care semn este cel mai mare mincinos si care semn nu poate minti deloc.

Mincinosul Berbec nu este patologic
Acestia sunt cei care zambesc si se misca de-a lungul unei conversatii daca nu au nici o idee despre ce vorbesti. Ei incep sa minta daca sunt total plictisiti de ceea ce trebuie sa spui.

Citeste si Secretele femeilor din Zodia Balanta. Eu sunt balanta si se potriveste. Sunt curioasa la voi

Taur este reprezentat de un taur cu un motiv
Taurii nu sunt doar incapatanati. Oamenii nascuti in Taur au un dar pentru minciuna. Ei pot sa joace teatru si reusesc. Daca un Taur va spune ca sunt la cinci minute distanta, este posibil sa nici nu fi iesit din casa si nici sa-si fi comandat taxi.

Gemeni
Gemenii sunt stapani ai minciunilor sociale, pentru ca sunt in mod natural fermecatori si placuti. Acestia sunt cei care va vor spune ce vreti sa auziti si nu veti pune la indoiala ceea ce va spun, pentru ca pare mereu credibil.

Racii mint cand vine vorba de ei
Racul se ingrijeste, asa ca in rarele ocazii in care minte, o vor face daca minciuna va fi in beneficiul altcuiva sau va evita lupta sau ranirea sentimentelor. Un Rac va minti daca nu se descurca bine si nu vreau ca altii sa se ingrijoreze.

Citeste si Horoscop - Zodiile pe care Dumnezeu le iubeste cel mai mult dintre toate

Leii iubesc sa fie in centrul atentiei
Asta ii face fantastic de mincinosi. Acestia sunt tipii care vor minti despre ei insisi, dar intr-un mod diferit. O vor face in moduri care vor parea uimitoare. Au talentul de a exagera pentru a crea o poveste cae sa atraga atentia si interesul celor din jur.

Fecioarelor nu le place sa minta, dar sunt foarte buni la asta
Fecioara minte pentru castiguri financiare. Ei sunt in stare sa inventeze o poveste dramatica pentru a face rost de bani, dar cumpara de fapt o multime de lucruri nefolositoare pe care le pastreaza. Bineinteles, nu toti sunt asa.

Balanta – vorbitori dulci
Spre deosebire de Gemeni, Balanta nu va recurge la minciuna imediat, dar daca o fac, probabil va fi vorba despre relatii si sex. Daca considera ca mintind vor imbunatati acest aspect, o vor face.

Scorpionii sunt greu de prins la minciuna
Scorpionii sunt invaluiti in mister in aproape toate lucrurile, si acelasi lucru se intampla si cu minciunile. Acestia sunt cei care vor fi cu adevarat draguti in afara, dar intr-adevar nu sunt ca tine foarte mult in interior. Cu greu iti vei da seama ca te mint.

Sagetatorii nu mint foarte mult, dar atunci cand o fac, nu se joaca
Stim ca Sagetatorul este cinstit mereu. Insa, ei cand mint, minciuna lor se intinde pe parcursul catorva ani. Ei nu vor minti, si de fapt nu le place minciuna, dar cand o fac, o duc pana la capat.

Capricornii nu iubesc minciuna
Capricornii au cea mai mare probabilitate de a folosi minciuni mici pentru a-i face pe toti sa se simta fericiti sau chiar sa incline o dezbatere sau o negociere in favoarea lor. Acesta este motivul pentru care Capricornii sunt minunati si mereu ai de castigat cand stai de vorba cu ei.

Varsatorii sunt inofensivi
Minciunile lor sunt inofensive din mai multe motive. Unu, adevarul este mai ciudat decat fictiunea, pentru ca ei uita detaliile pentru povestea lor falsa.
Un Varsator simte ca exista lucruri mai bune de facut decat sa minta.

Pestii mint cu propriile lor cuvinte
Cel mai probabil Pestii va spun adevarul intr-un mod foarte sensibil pentru a evita sa va raneasca sentimentele. Ei sunt profund empatici si nu vor sa vada pe nimeni ca se simta rau fata de ceva ce au spus, chiar daca ar fi adevarul. Minciunile lor sunt inofensive si binevoitoare, care fac viata oamenilor pe care ii mint sa fie usor mai stralucitoare.


balanta scorpionii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006154 (s)