News Flash:

Zodiile care fac cele mai mari nebunii in pat. Vezi daca te regasesti si tu in lista

11 Noiembrie 2016
980 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Sexualitatea implica si un grad (mai mare sau mai mic) de perversitate care poate fi o inclinatie spre un anumit fel de placere ... considerata de multi anomalie sexuala, de unii extravaganta trupeasca necesara.
Bineinteles ca nu toti ne putem numi perversi, nu toti avem acest instinct sexual nativ si bineinteles ca unele zodii te inzestreaza sau nu cu o astfel de trasatura.

Berbec
Semnul prim al zodicului, Berbecul iubeste adrenalina chiar si atunci cand patul este locul unde o gaseste, dar asta nu il face neaparat un pervers cu acte in regula.
Pasional, nativul zodiei Berbec are imaginatia bogata si prefera sexul pur in schimbul unei partide romantice, ceea ce ii si rezerva un loc in multe top-uri ale zodiilor perverse.
Totusi, Berbecul are doar niste tendinte spre perversitate, fanteziile sale fiind realiste si, in plus, refuzand acea depravare specifica perversilor.

Taur
Atras de experintele senzuale, Taurul isi doreste satisfactia suprema in relatiile fizice.
Nu, un nascut sub semnul astral Taur nu este un pervers in pat, cum nu este nici in viata de zi cu zi. Este doar liber si fara inhibitii!
Gemeni
Un boom de emotii, un vrajitor al jocului erotic, semnul astral Gemeni se misca cu energie debordanda in orice domeniu de activitate.
Iubeste sexul oral, chicotelile si acorda o atentie sporita mainilor, dar nu se numara printre perversii zodiacului.

Rac
Cei nascuti sub semnul zdiacal Rac pot fi caracterizati de numeroase ciudatenii, mai putin de perversitate sexuala.
Li s-a dus numele de sensibili fara seama, exploateaza mai mult latura emotionala a unei partide de sex si se deschid sexual doar in fata celor care reusesc sa le castige incredere, dar si reusesc sa-i detina intru-totul.
Au fetisuri nevinovate legate de sani, piele, contactul dintre corpuri, roluri sexuale care sa ii ajute sa traiasca sentimentul de ireal, poveste.

Leu
Spunem Leu, spunem "pervers sexual": nativii acestei zodii iubesc sa fie dezinhibati in relatiile sexuale si nu reusesc sa convietuiasca decat cu partenerii care le seamana.
Sunt rareori romantici sau siroposi si iti dau impresia ca stiu mai bine decat oricine ce inseamna jocul erotic fara limite.
Adora jocurile perverse, pozitiile sexuale exibitioniste, zgarieturile, vorbele urate si iubesc zgomotul datorat placerii...
Fecioara
Daca esti nascut sub semnul astral Fecioara, cel mai probabil nu esti un pervers sexual.
Esti senzual, desi nu lasi aceasta impresie la exterior, iubesti pana la sufocarea partenerului, iar nevoia ta cea mai mare este sa iti pui partenerul in centrul atentiei tale.
Totusi, ai o fantezie care se poate confunda cu perversitatea: adori sa fii sclavul din pat, te excita sa fii dominat si preferi incatusarea, cu nonconformism.
Balanta
Semnul astral Balanta exceleaza atat de mult in romantism incat nu incape discutie despre perversitate. El este afectuos, tandru, usor visator.
Desi adora sexul intens si spontan, Balantele nu cauta excentricitati si nici nu au tendinte bolnavicioase in dormitor.
Probabil nu li s-ar parea prea interesanta cartea „Cincizeci de umbre ale lui Grey”.
Scorpion
Cu pasi marunti am ajuns si la al doilea pervers al zodiacului, cuceritorul Scorpion.
Creativ si dezinhibat, acest semn astral are inclinatii spre agresivitate sexuala si impinge placerile trupesti spre cele mai intunecate parti ale sale.
Nu se teme de jocul robiei, de caverne intunecate sau de jocuri in care e legat la ochi, Scorpionul fiind avid de mister.
Sagetator
Sagetatorii iubesc libertatea, sunt jucausi si pasionali, dar nu prea le sta bine in rolul perversilor, cel putin din punct de vedere sexual.
Libertatea lor sexuala are o alta forma decat cea a Scorpionilor, de exemplu: ei cauta mai mult distractie pura si nu limite misterioase.
Cea mai mare fantezie a unui Sagetator poate fi o partida de sex intr-un loc semi-public sau chiar public.
Capricorn
Nativii din Capricorn sunt parteneri sexuali linistiti, fara vreun zbucium neinteles. Rareori, vei trai alaturi de un Capricorn o explozie sexuala care va semana cu adrenalina unui sport extrem, dar nici asta nu inseamna perversitate.
Pe Capricorni ii alegi sau e bine sa ti-l doresti atunci cand nu exploatezi in moduri atipice sexualitatea si cand te satisfac, mai mult decat orice altceva, mangaierile lor.
Varsator
Cel nascut sub semnul astral Varsator se numara printre nonconformistii perversi ai zodiacului european.
Ii excita orice e nou, nu ar refuza orgiile sau sexul in public si merg pe principiul "un gram de nebunie nu strica niciodata".
Nu da doi bani pe reguli sau pe prejudecati, nici nu este foarte rabdator in pat si ii plac mereu detaliile picante.
Sexul pentru un Varsator are ceva futurist si riscant. Iubeste sexul la telefon, jucariile sexuale cele mai ciudate si dialogul sexual murdar.
Pesti
O persoana nascuta sub semnul zodiacal Pesti este cunoscuta pentru imaginatia debordanta, ceea ce uneori ii poate transforma in perversi, scrie one.ro.
Adora jocurile erotice, traiesc la intensitate maxima fiecare emotie sexuala si nu au limite cand vine vorba de placerea partenerului.
Perversitatea Pestilor este temperata de dorinta lor de a iubi si de tandretea de care dau dovada.
In plus, Pestii devin perversi doar cu persoanele pe care le cunosc foarte bine si cu care au impartit zeci de clipe de senzualitate.

sexualitatea berbec taur gemeni rac leu fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006192 (s)