News Flash:

Zelenski a facut anuntul care confirma ipoteza ca razboiul s-ar putea incheia in primavara lui 2023

22 Noiembrie 2022
259 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski


Cel mai probabil ucrainenii vor trai cu pene de curent cel putin pana la sfarsitul lunii martie, a avertizat seful unui important furnizor de energie, informeaza The Guardian. Jumatate din infrastructura energetica a Ucrainei a fost avariata de atacurile rusesti, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, lasand milioane de oameni fara electricitate si apa, in timp ce iarna se instaleaza si temperaturile scad sub zero grade.

Serghei Kovalenko, seful YASNO, principalul furnizor privat de energie din Kiev, a declarat ca muncitorii se grabesc sa finalizeze reparatiile inainte de sosirea frigului.

„As vrea ca toata lumea sa inteleaga: Ucrainenii vor trai cel mai probabil cu pene de curent pana cel putin la sfarsitul lunii martie”, a declarat Kovalenko intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Scenariul de baza este ca, daca nu vor exista noi atacuri asupra retelei electrice, atunci, in conditiile actuale de generare a energiei electrice, deficitul de energie ar putea fi distribuit in mod egal in intreaga tara. Acest lucru inseamna ca intreruperile vor fi peste tot, dar mai putin durabile”, a adaugat acesta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006168 (s)