News Flash:

Sediul Baroului Timis, calcat de hoti. Spargeri la mai multe cabinete de avocatura in ultima perioada

21 Ianuarie 2022
388 Vizualizari | 0 Comentarii
barou

Spargere la sediul Baroului Timis, in noaptea de miercuri spre joi. Persoane necunoscute au patruns in sediul institutiei si au furat aproximativ 50.000 de lei. De la inceputul anului, mai multe cabinete de avocatura au fost sparte in zona Palatului Dicasterial din Timisoara.
 
 
Spargerea a fost data in cursul noptii de miercuri spre joi. Persoane necunoscute au patruns in cladirea de pe strada Lucian Blaga din Timisoara si au ajuns pana la ultimul etaj, unde se afla sediul Baroului Timis. Nu se stie, momentan, cum au reusit sa ajunga inauntru, in conditiile in care usa de la intrare nu prezinta semne de fortare.

Hotii au furat din casieria institutiei aproximativ 50.000 de lei, iar apoi s-au facut nevazuti. Furtul a fost descoperit joi dimineata, iar politistii au intrat pe fir. Criminalistii au ridicat broastele usilor pentru a verifica daca exista semne de fortare ale mecanismului sau daca au fost folosite chei potrivite. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat si fac verificari pentru prinderea faptasilor.

„In cursul acestei dimineti, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Urbana Timisoara au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi patruns in sediul unei institutii, din municipiul Timisoara. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, procedand la efectuarea cercetarii la fata locului. In urma verificarilor efectuate, a reiesit ca persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 50.000 de lei. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiinii de “furt calificat”, cercetarile fiind continuate in vederea identificarii autorilor si tragerea la raspunderea penala a acestora”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Spargerea de la barou nu este singura care a vizat comunitatea avocatilor din Timisoara. In ultima perioada, hotii au dat spargeri in patru cabinete de avocatura din zona Palatului Dicasterial.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005517 (s)