News Flash:

Primaria Timisoara a semnat contractul cu firma care va promova proiectul de reabilitare de pe Calea Bogdanestilor

20 Ianuarie 2022
353 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria TM

Primaria Timisoara a semnat un contract de servicii pentru promovarea proiectului „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in municipiul Timisoara, traseu 5, Calea Bogdanestilor”. Costa peste 33.000 de lei, cu tot cu TVA.
 
 
Reprezentantii Primariei Timisoara au semnat contractul pentru promovarea proiectului „Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in municipiul Timisoara, traseu 5, Calea Bogdanestilor” cu firma Intermedia Services Top SRL din Eforie Sud, judetul Constanta.

Serviciile de promovare a reabilitarii Caii Bogdanestilor vor include spoturi audio si video, realizarea si distribuirea unor afise tematice in format A3, crearea unei pagini web a proiectului, conceperea de brosuri in format A5 si pliante A4 explicative, dar si organizarea unui eveniment la finalizarea proiectului, dupa receptia lucrarilor.

Materialele de promovare trebuie sa fie gata in 5 zile, dupa obtinerea avizului de la ADR Vest. Pentru realizarea spotului radio si a clipului TV, firma va avea la dispozitie 20 de zile lucratoare, tot dupa avizul ADR Vest. In 30 de zile ar trebui sa termine si site-ul destinat reabilitarii Caii Bogdanestilor.

Pentru aceste servicii, firma din Eforie Sud va primi 27.800 de lei fara TVA (33.082 lei cu TVA inclus), bani proveniti din fondurile europene prevazute pentru finantarea proiectului.

Lucrarile de pe Calea Bogdanestilor ar trebui sa fie gata in 2023. Contractul de proiectare si executie pentru reabilitarea liniei de tramvai si a carosabilului de pe Calea Bogdanestilor a fost semnat in iunie 2020. Asocierea Sylc Con Trans – Longhersin – Matrix Computers – Lile Service General Construction – Optotel Com – Electric Rail Project – Instal Group – Cons Electrificarea Instal – Madi FHVAC – Swarco Traffic Romania s-a angajat ca face lucrarile cu 116 milioane de lei, in 31 de luni. Aproximativ 90 de milioane de lei sunt bani europeni, prin POR, Axa prioritara 4.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005925 (s)