News Flash:

Zeci de migranti "ascunsi" in Complexul Studentesc din Timisoara, precum si intr-o tabara improvizata

26 Octombrie 2017
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
migranti11
Doua grupuri de migranti, formate din 33 de persoane, au fost descoperite, in noaptea de miercuri spre joi, de politistii locali intr-o tabara improvizata, precum si in Complexul Studentesc din Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Politia Locala Timisoara, primul grup de migranti, alcatuit din 28 de persoane, a fost depistat pe campul din Calea Aradului, unde in aceasta saptamana au mai fost identificati refugiati dormind in corturi, intr-o tabara improvizata.
“Cei in cauza detineau documente emise de Centrul Regional de Proceduri si Cazare a Solicitantilor de Azil din Timisoara, motiv pentru care au fost predati reprezentantilor centrului fiind depistati la o ora la care nu aveau voie sa paraseasca locatia”, transmite Politia Locala Timisoara.
Tot in noaptea de miercuri spre joi, politistii locali aflati in patrulare in Complexul Studentesc din Timisoara au depistat pe o banca un grup de cinci migranti, dintre care patru din Iran si unul din Afganistan, care au intrat ilegal in tara.
“Unul dintre ei este minor. Cei cinci nu detineau documente asupra lor, motiv pentru care au fost predati politistilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timis pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei”, arata Politia Locala Timisoara.

Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005707 (s)