News Flash:

Cei 40 de mineri de la CEO Oltenia care au intrat in greva foamei au renuntat la protest

25 Octombrie 2017
989 Vizualizari | 0 Comentarii
mineri lonea
Cei 40 de mineri si energeticieni din Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO) din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) care au intrat, marti, in greva foamei, cerand cresteri salariale si un fond de promovare, au renuntat la protest, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Protestatarii au decis sa renunte la greva foamei in urma negocierilor purtate pana la miezul noptii cu reprezentantii companiei.
Sindicalistii din cadrul SMEO sustin ca au obtinut promisiunea unor cresteri salariale, care vor fi acordate in luna decembrie.
”Am incheiat protestul dupa miezul noptii, in jurul orei 1.00. Am avut o intalnire cu directoratul, in care s-a stabilit ca in decembrie sa fie constituit un fond de promovare si toti salariatii vor beneficia de un adaos salarial, incepand cu luna decembrie, cu incadrarea in fondul de salarii. A venit si directorul general, Sorin Boza. In momentul in care a venit dumnealui protestau in jur de 80 de oameni. Nu am solicitat nimic in afara prevederilor legale si a fondului de salarii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gabriel Caldaruse, presedintele SMEO.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005984 (s)