News Flash:

Pasageri blocati pe Aeroportul Craiova, unde aeronavele nu pot ateriza din cauza ploii

24 Octombrie 2017
997 Vizualizari | 0 Comentarii
blue air2
Pasagerii zborurilor de Bologna si de Roma, care ar fi trebuit sa plece, marti dimineata, de pe Aeroportul Craiova, sunt blocati de peste patru ore, deoarece aeronavele nu pot ateriza din cauza vizibilitatii reduse si a ploii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat corespondentului MEDIAFAX, ca aeronavele care ar trebui sa-i ia pe pasagerii din Banie sunt pe Aeroportul Timisoara. Acestea nu pot ateriza din cauza vizibilitatii reduse cauzata de ploaie.
„Avem doua zboruri de Bologna si Roma care ar fi trebuit sa plece de dimineata. Avem plafon foarte-foarte jos si ca atare nu s-a putut ateriza. Aeronavele sunt pe Aeroportul Timisoara, asteapta sa decoleze spre Craiova, dar deocamdata vizibilitatea este extrem de redusa. E vorba de curse care ar fi trebuit sa plece de la Craiova. Nu au putut ateriza azi-noapte si la momentul acesta au decolat catre Craiova, dar din pacate nu au putut ateriza si s-au dus catre Timisoara”, a declarat Dumitru.
Cursa de Bologna ar fi trebuit sa decoleze la ora 7.50, iar cea de Roma la 6.40, astfel ca unii dintre pasageri asteapta pe aeroport de peste patru ore.
„Pasagerii sunt pe aeroport. Unii dintre pasageri au deja trei ore, iar ceilalti patru ore. Cel mai probabil, in foarte scurt timp, vor decola aeronavele de la Timisoara si vor veni spre Craiova”, a mai declarat Mircea Dumitru. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)