News Flash:

COSMAR LA VAMA! Coada de tiruri de 10 kilometri la trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse

12 Aprilie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
tiruri vama
Coada de tiruri care asteapta la trecerea frontierei prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se intinde, miercuri dupa-amiaza, pe aproximativ zece kilometri, in timp ce soferii nervosi, care stationeaza pe DN 5, pe prima din cele doua benzi pe sensul de mers Bucuresti-Giurgiu, in asteptarea controlului de frontiera, claxoneaza cu intermitenta.
'Si aseara a fost coada si acum, nu stiu de ce nu se reglementeaza odata traficul prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, , Marian N., un sofer de tir.
'Anul trecut asteptam si erau cozi pentru ca se lucra la Podul Prieteniei, acum sunt cozi pentru ca de la inceputul acestui an vinieta de calatorie pe drumurile din Bulgaria se poate achizitiona doar de la ghiseele din punctul de frontiera. Inainte puteam achizitiona vinieta si din benzinarii sau alte puncte volante, e greu si pentru noi sa asteptam cu orele la frontiera', a declarat si Nelu E., un alt sofer de tir care asteapta sa ajunga la controlul de frontiera pe DN 5, in dreptul localitatii Remus, la aproximativ sapte kilometri de PTF Giurgiu-Ruse.
Potrivit purtatoarei de cuvant a ITPF Giurgiu, Cristina Onofrei, prin PTF Giurgiu-Ruse, la granita cu Bulgaria, au intrat in tara in ultimele 24 de ore 33 de autocare si au iesit 22, au intrat 811 autoturisme si au iesit 524, au intrat 759 de camioane si au iesit din tara 831.
Totodata, in ultimele 24 de ore, au intrat in tara prin PTF Giurgiu Ruse un numar de 3.512 de cetateni UE si au iesit 2.224 cetateni UE, au intrat in Romania pe la Giurgiu 740 de cetateni care nu sunt din UE si au iesit 519.
Potrivit site-ului Politiei de Frontiera, timpul de asteptare la iesirea din Romania prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, este de aproximativ zece minute, dar acest timp este calculat pentru masinile ajunse in punctul de frontiera, cele care se aseaza acum la coada la aproximativ zece kilometri de frontiera au de asteptat si cate sase ore trecerea frontierei.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)