News Flash:

VREMEA in weekend

24 Ianuarie 2014
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Sâmbata, vremea va fi închisa si se va raci, devenind geroasa, mai ales dimineata si noaptea, local în regiunile estice, sud-estice si în depresiuni. Va ninge în toata tara, dar mai abundent în sud, sud-est, în Muntii Banatului, în Carpatii Meridionali si de Curbura. În aceste zone cantitatile de precipitatii vor depasi 20 l/mp si se va depune strat consistent de zapada.
În jumatatea de sud a Dobrogei, mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi precipitatii mixte si izolat conditii de polei. Vântul va fi intens, la rafala va depasi 60-70 km/h si va viscoli puternic zapada în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si al Banatului, precum si în zona de munte.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -13 grade în nordul Moldovei si 3...4 grade în sudul litoralului. Temperaturile minime se vor încadra între -14 si 0 grade, mai scazute în nordul Moldovei spre -16 grade.
LA BUCURESTI
Vremea va fi rece si închisa. Va ninge si se va depune strat consistent de zapada. Vântul va avea intensificari, la rafala se vor depasi 60-70 km/h, iar ninsoarea va fi puternic viscolita. Temperatura maxima va fi de -6...-5 grade, iar cea minima se va situa în jurul valorii de -8 grade.
DUMINICA
Vremea va fi în general închisa si va continua sa se raceasca în cea mai mare parte a tarii. Mai ales dimineata si noaptea local va fi ger, în special în est si sud-est. Va ninge pe arii extinse în regiunile sudice, estice si local în rest. În sudul Dobrogei vor mai fi precipitatii si sub forma de ploaie si lapovita si conditii de polei. Vântul va contiua sa prezinte intensificari în cea mai mare parte a Munteniei, în Dobrogea si sudul Moldovei, zone în care va viscoli ninsoarea si va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -12 grade în Moldova si 1 grad în sudul litoralului, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 si -4 grade. Mediafax.ro

duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0908 (s) | 22 queries | Mysql time :0.024970 (s)