News Flash:

Stelu Iordache a pierdut lupta pentru sefia Radio Timisoara

24 Ianuarie 2014
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
Stelu Iordache
In proporţie foarte mare, Mihai Anghel va rămane în continuare la conducerea studioului regional Radio Timişoara.
Singurul său contracandidat la concursul pentru funcţia de manager al studioului, Stelu Iordache, nu a obţinut o notă de trecere la planul managerial.
Stelu Iordache şi-a recunoscut, sportiv, înfrangerea
Directorul televiziunii Europa Nova a obţinut doar 69,7 puncte din 100 posibile şi nu mai poate susţine ultima probă a concursului – interviul. Proiectul managerial al lui Mihai Anghel a fost notat cu 89 de puncte. Conform metodologiei de concurs, pentru a ajunge la interviu trebuia să obţii măcar 80 de puncte la planul managerial.  “Proiectul meu nu a întrunit aşteptările comisiei, poate şi experienţa superioară a lui Mihai Anghel a contat. S-a mers cinstit, nu a existat nicio implicare politică. Mihai Anghel a făcut un proiect mai bun ca al meu şi îl felicit pentru acest lucru. Imi pare rău că le-am înşelat aşteptările celor ce au crezut în mine. In continuare, îmi voi vedea de proiectul meu de televiziune. Cred că Timişoara, Timişul şi regiunea are nevoie de Europa Nova”, ne-a spus, Stelu Iordache.
Mişu Anghel nu sărbătoreşte încă
Mihai Anghel se va prezenta singur la interviul de la Bucureşti, ce se va desfăşura între 27 şi 30 ianuarie. Anghel conduce de 17 ani studioul de radio din Timişoara. Chiar dacă interviul pare o simplă formalitate, Mihai Anghel nu-l consideră aşa.  “Nu sunt încă caştigător. Urmează interviul, nu vreau să fac ca alţii şi să sărbătoresc victoria înainte ca aceasta să se producă”, a declarat Mihai Anghel.  Ziuadevest.ro

stelu iordache
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044489 (s)