News Flash:

Sanziana Buruiana vorbeste in premiera despre cea de-a doua sarcina! "Bebele..."

1 Mai 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
sanzi fata
Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai unite cupluri din peisajul monden autohton. Fosta asistenta TV este o mamica model, careia prietenele ii cer sfaturile, insa uneori ajunge sa le dea emotii prietenilor, bagandu-i la idei ca ar urma sa devina din nou mamica. Cancan.ro, site-ul nr.1 din Romania, a aflat adevarul despre posibila sarcina a blondei.


Sanziana Buruiana este total schimbata de cand a devenit mamica! Fosta asistenta TV este dedicata in totalitate fiicei sale, fiind un adevarat model pentru prietenele ei care-o consulta in tot ce tine de bebelusi si maternitate.


Blonda este atat de implicata pentru a-si ajuta prietenele, incat uneori ajunge sa pice chiar ea in incurcatura. Zilele trecute, Sanzi a postat din greseala pe Facebook rezultatul unui joc online despre ”Cum va arata viitorul tau copil”, dandu-le senzatia prietenilor ei ca urmeaza sa devina din nou mamica. Contactata de Cancan.ro, Sanziana Buruiana a spus ca nici vorba de sarcina si a explicat intreaga situatie.


”Nu! Asa par? Aoleuuu, nu cred! M-am uitat la o prietena si i-am comentat. Si, ce crezi, cred ca am apasat pe el si s-a postat la mine. Nu, nu sunt insarcinata. Ii comentasem prietenei mele care mai are o luna si naste si e tare curioasa cum va arata bebele. I-am spus ca de obicei e exact ca in ecografie. Izabela e identica cum am vazut-o la aparate”, a explicat Sanziana Buruiana pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din Romania.


Blonda a spus ca Izabela se afla la etapa experimentarii si ca este un copil independent si sociabil: ”Izabela mananca si mancare, dar atunci cand i se face de tata nu mai vrea nimic. Dupa ce se satura bine, la ora doua mananca si mancare. Dar dimineata si la culcare e nebunie. Umblu dupa ea prin casa cu mancarea. Mananca din mers. Cand ii place ceva, mananca singura. Fructele ii plac mult: pomelo, mandarine, mere. Lucrurile sanatoase in general. Incearca sa manance singura. Ciorbica iar ii place. Mananca destul de bine, dar sta si suge destul de mult. Mai nou se piaptana, isi pune poseta mea dupa gat, aduna hainele, le scoate. E goarte haioasa.


Le face oamenilor cu mana. E tare sociabila. Sotul meu o invata sa fie credincioasa. Duminica o ducem la impartasit. Daca o vezi cum pupa icoanele... E bine sa-i duci de mici ca sa aiba credinta in Dumnezeu cand cresc. Doarme cand cu mine, cand cu bunica. Cand doarme cu ea, mi-o aduce dimineata. Cand doarme cu mine, i-o dau eu dimineata ca sa mai dorm. E bine ca suntem pe schimburi. La pranz, doarme singurica. Eu nu pot dormi la pranz, dar nu se sperie daca nu vede pe nimeni. Cand plec imi face cu mana, nu plange. E obisnuita sa stea si cu bunicii. Alti copiii plang foarte tare, nu stau fara mamici”.


Sanziana se considera o norocoasa si pentru ca a reusit sa scape de kilogramele in plus acumulate pe perioada sarcinii. Fosta asistenta TV a marturisit ca nu a facut nimic special, insa ca alaptatul o consuma destul de mult.


”Nu au fost multe kilograme in plus si agitatia cu cea mica te slabeste, alaptatul. Inca o alaptez, altceva nu fac. Nu-mi place sportul. Nu ma atrage”, a completat Sanziana Buruiana.

sanziana buruiana nicolae zuluf frumoase cupluri mamica bebelusi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007464 (s)