News Flash:

Vrei sa ai picioare fine? Uite cum poti sa PREVII cresterea firelor de par pe SUB PIELE doar cu…

9 Iunie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
picior fin
Firele crescute sub piele sunt un ghimpe in coasta pentru toate femeile. De aceea, intotdeauna ne prind bine sfaturile care ne ajuta sa le prevenim sau sa le tratam. Desigur, nimeni nu-si doreste sa aiba de-a face cu fire de par crescute sub piele, dar din nefericire, aceasta este o situatie foarte des intalnita, asa ca sigur vei fi bucuroasa sa descoperi aceste 3 modalitati care te pot ajuta sa previi cresterea firelor de par pe sub piele.
.
1. Foloseste lama de ras dupa un dus fierbinte: Daca faci un dus fierbinte inainte de a te epila cu lama de ras, poti ajuta firele de par sa se inmoaie si porii sa se deschida. Aburul din dus permite porilor sa se relaxeze, ceea ce poate face aparatul de ras sa se deplaseze mai usor de-a lungul pielii. Acest truc te ajuta sa previi si iritarea de la ras. Daca trebuie sa te epilezi si nu ai timp de dus, te poti freca pe picioare cu un prosop fierbinte, umed, sau chiar sa te stropesti cu apa calda. Secretul este sa-ti pregatesti porii si parul pentru epilat.

2. Evita sa porti haine stramte: Daca ai frecvent fire de par crescute pe sub piele pe corpul tau, problema ar putea fi chiar imbracamintea ta. Purtarea hainelor stramte creeaza o bariera care face dificila cresterea spre exterior a foliculilor de par. In plus, hainele stramte pot crea frictiuni care irita pielea. De asemenea, o alta problema ar putea fi materialul vestimentatiei. Tesaturile sintetice si prin care pielea nu poate respira pot irita pielea mai mult decat o tesatura naturala, precum cea din bumbac. De regula, este vorba despre ciorapii lycra sau pantalonii de yoga din nylon. Testeaza diferite materiale pentru a vedea cum reactioneaza pielea la ele si astfel vei putea rezolva problema firelor crescute sub piele, scrie sanatatea.ro.
3. Exfoliaza pielea: Celulele moarte ale pielii pot fi una dintre cele mai mari cauze ale parului crescut pe sub piele. De-a lungul zilei, celulele pielii de pe stratul exterior incep sa moara, ca rezultat al mediului, frecarii si activitatilor zilnice obisnuite. Acestea vor bloca foliculii de par, iar exfolierea este cea mai buna metoda de a le indeparta. Daca nu vrei sa-ti cumperi exfoliante de pe piata, poti incerca sa-ti faci propriul scrub la tine acasa, din ingrediente precum bicarbonatul de sodiu, zaharul, uleiul de nuca de cocos si altele. Fa-ti un obicei sa te exfoliezi de cel putin 1-2 ori pe saptamana, pentru a indeparta celulele moarte ale pielii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)