News Flash:

Veste bună!

Vor avea loc lucrări de modernizare la Spitalul Județean Timișoara

3 Aprilie 2023
384 Vizualizari | 0 Comentarii

Spitalul Județean din Timișoara va beneficia de o modernă zonă de primire și triere a pacienților, facilități pentru aparținători, spații comerciale și locuri de servit masa. Aceste noi dotări vor fi implementate în urma unor lucrări de modernizare care îl vor transforma în "Spitalul nostru". Anunțul nu a fost făcut de către managerul spitalului, Dorel Săndesc, ci de către deputatul PSD Alfred Simonis, care pare să preia rolul de purtător de cuvânt al acestuia în ultima perioadă.

Spitalul Județean Timișoara va intra într-o etapă amplă de modernizare, după ce această decizie a fost luată în cadrul unei întâlniri la care au participat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, secretarul de stat Alexandru Rogobete, managerul spitalului Dorel Săndesc și președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis. În fapt, Simonis, nu Săndesc, a fost cel care a anunțat această veste.

“Un spital trebuie să îndeplinească toate condițiile pentru un act medical de calitate, iar acest lucru se întâmplă când întreaga unitate funcționează la anumite standarde. Tocmai din acest motiv, săptămâna trecută, în prezența ministrului Sănătății Alexandru Rafila, managerul Spitalului Județean din Timișoara, Dorel Săndesc, a prezentat un proiect de modernizare a instituției pe care o conduce. „Spitalul nostru” am numit noi la modul generic ceea ce ne-am dori să se întâmple: o zonă modernă de primire și triere a pacienților, facilități pentru aparținători, spații comerciale, locuri de servit masa și așa mai departe”, a spus Simonis pe pagina sa de Facebook, prezentând şi câteva imagini despre cum ar trebui să arate spitalul în viitor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006644 (s)