News Flash:

VIRAL - Imaginea cu o batranica de 86 de ani care se da cu sania face senzatie pe internet. Care e povestea si ce spune femeia - FOTO

28 Martie 2018
939 Vizualizari | 0 Comentarii
sanie

O batranica zambitoare in varsta de 86 de ani care se da cu sania, alaturi de nepotul ei, a cucerit internetul, fotografia devenind virala.

Desi multora „Bestia din Est“, denumirea primita de fenomenul meteorologic care a adus in Europa un val de aer rece din Siberia, le-a dat batai de cap, altii au profitat la maximum de ea, inclusiv Eileen Maguire, in varsta de 86 de ani.

Fotografia in care batranica si nepotul ei se bucura de sanius, sfidand vremea rea abatuta asupra Irlandei, s-a raspandit cu repeziciune in mediul virtual.

„Nu as fi facut-o daca nu era pentru nepotul meu, Jack“, a declarat batranica pentru BBC. „Stiam ca el va fi in spatele meu si voi fi in siguranta. Initial, i-am vazut pe cei din jurul meu cum se distrau si am zis sa incerc si eu – a fost impulsul momentului. La inceput mi-a fost frica, dar apoi a devenit distractiv“, a mai povestit femeia.

Totusi, in ciuda varstei, Eileen nu se fereste sa faca miscare: joaca in mod regulat tenis si innoata. „Joc tenis de cateva ori pe saptamana si fac inot. Nu pot sta locului. Am noua nepoti si un stranepot grozav“, a mai precizat bunica.

In ceea ce priveste faima de care se bucura in mediul online, Eileen se decara incantata: „Sunt uimita de reactiile starnite, nu m-am gandit niciodata ca va avea un asemenea impact.“

„Stiam de la inceput ca se va pune pe sanie. Toti oamenii se uitau la noi – a fost genial. A si tipat in timp ce coboram, a fost foarte amuzant. Buni e foarte activa si nu se da in laturi de la nimic. Ma bucu ca imaginea a devenit virala“, a declarat si nepotul Jack.

Nora batranei spune ca este o adevarata sursa de inspiratie pentru toti cei din jur: „In timpul verii innoata in fiecare zi, indiferent de vreme, poarta chiar si ruj. E uimitor ca imaginea se bucura de o asemenea popularitate, oameni din toata tara isi indeamna acum bunicii sa faca acelasi lucru. E grozav si pentru ca oamenii tind sa creada despre varstnici ca sunt lipsiti de putere si nu mai au chef de viata, iar aceasta fotografie demonstreaza ca nu este deloc asa. Eileen este o sursa de inspiratie pentru toti din familia noastra, pentru prietenii nostri si pentru oricine o cunoaste.“


batranica zambitoare sania virala eileen maguire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006564 (s)