News Flash:

VIDEO - Un bolid de lux s-a infipt intr-o casa, in judetul Timis. Impactul a fost extrem de violent. Cum arata locuinta

8 Noiembrie 2017
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
in casa

Un sofer a intrat cu masina in casa unui om, i-a distrus bucataria si apoi a fugit. Autoturismul a ramas intepenit in peretele de la bucatarie, la doar cativa centimetri de teava de gaz. Locuinta din comuna Dumbravita, judetul Timis, a fost grav avariata, dar din fericire nimeni nu era acasa in momentul in care s-a produs incidentul.
Era ora 4 si jumatate dimineata cand soferul a intrat cu masina in casa unui om. Vecinii s-au trezit imediat din cauza bubuiturii, iar cand au iesit in strada, nu le-a venit sa creada ce s-a intamplat.

„El a venit, a impins prima data masina mea, a ricosat din masina in casa, cand mi-a lovit masina mea, a impins-o drept in perete si apoi masina a venit inapoi. Impactul a fost foarte mare”, a povestit un vecin.

„Tevile de apa erau sparte, am observat, chiar in fata treptelor la primul vecin”, spune un alt martor.

La limita, masina a ratat teava de gaz cu doar cativa centimetri. Dincolo de zidul lovit, insa, locuinta este devastata.

Masina a lovit atat de tare peretele, incat a a impins mobilierul pe care l-a scos din bucatarie si l-a dus pana in vitrina din sufragerie.

Nimeni nu era in casa in momentul impactului, dar cand a ajuns acasa, proprietarul si-a pus mainile in cap.

„Am intrat inauntru, era plin de apa pe jos. Parchetul deja incepuse sa se umfle, mobila era plina de apa. S-au spart trei tevi de apa, mobila era desprinsa. Soferul a fost identificat. A si fost la dansul acasa si nu l-au gasit acasa. Au dat de un vecin care a zis ca a tinut petrecere, vineri noapte”, a declarat Alexandru Vetisan, proprietarul locuintei.

Proprietarul masinii a fost amendat, dar pana acum nu a venit insa sa-si ridice masina si sa discute cu barbatul caruia i-a distrus casa.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006070 (s)