News Flash:

Marea "Revolutie fiscala" a Guvernului Tudose, AMANATA pentru a doua oara! Haos cu salariile romanilor

6 Noiembrie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
tudose

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni ca sedinta de guvern va fi amanata, urmand a avea loc miercuri "ca de obicei". Anterior, surse guvernamentale au declarat pentru agentia de presa MEDIAFAX ca Executivul ar putea sa nu tina sedinta de luni, cand era anuntata discutarea propunerilor de modificare ale Codului Fiscal pentru anul 2018. Potrivit acestora, nu se primisera toate avizele necesare, astfel incat Guvernul lua in calcul oportunitatea unei astfel de ordonante de urgenta de modificare a Codului Fiscal.

Tudose: Este posibil sa nu discutam miercuri, in sedinta, de Codul Fiscal

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca este posibil ca miercuri, in sedinta de Guvern, sa nu fie discutate propunerile de modificare ale Codului Fiscal pentru anul 2018.

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, ca Guvernul se va reuni in sedinta miercuri.
"Exista posibilitatea sa nu discutam miercuri in sedinta despre Codul Fiscal", a declarat, la iesire, premierul.

Intrebat daca exista riscul sa renunte la transferul contributiilor, Mihai Tudose a precizat "Exista orice risc, dar nu negociez cu dumneavoastra, am cu cine discuta".

Surse guvernamentale declarasera anterior pentru agentia de presa MEDIAFAX ca Executivul ar putea sa nu tina sedinta de luni, cand era anuntata discutarea propunerilor de modificare ale Codului Fiscal pentru anul 2018.

Intrebat daca luni va mai avea loc sedinta de Guvern in care ar fi trebuit sa se discute propunerile de modificare ale Codului Fiscal pentru anul 2018, premierul Mihai Tudose a declarat ca sedinta de Guvern va avea loc miercuri, ca de obicei.


codului fiscal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008708 (s)