News Flash:

Liberalii castiga primaria DEVA

6 Noiembrie 2017
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
florin oancea deva

Ludovic Orban, presedintele PNL a anuntat printr-o postare pe Facebook victoria partidului la alegerile pentru Primaria din Deva.
”Este sigur. Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei. Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni”, a scris liderul Partidului National Liberal pe pagina sa de Facebook.

Candidatul PNL la Primaria municipiului Deva, Nicolae Florin Oancea, a castigat alegerile locale partiale organizate duminica, potrivit Biroului Electoral de Circumscriptie al municipiului Deva, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Nicolae Florin Oancea a obtinut 9.065 de voturi din cele 21.570 valabil exprimate.
”Tocmai am completat certificatul doveditor al alegerii primarului municipiului Deva, la alegerile din 5 noiembrie 2017. Este declarat castigator si ales primar al municipiului Deva Oancea Nicolae Florin, care a obtinut 9.065 de voturi, din numarul total 21.570, voturi valabil exprimate. Pe locul doi se afla domnul Marginean Petru (PSD), cu 5.329 de voturi valabil exprimate”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marinela Iacob, presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie 1 al municipiului Deva.

Nicolae Florin Oancea, noul primar al municipiului Deva, s-a nascut pe 17 ianuarie 1968, in localitatea Calan, din judetul Hunedoara.

In total, noua candidati, intre care trei independenti, s-au inscris in cursa pentru fotoliul de primar, care a ramas vacant dupa ce fostul edil, Mircia Muntean, a fost condamnat la sase ani de inchisoare.

Din cei aproximativ 60.000 de cetateni cu drept de vot din municipiul Deva, 37,16 % s-au prezentat la urne.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004665 (s)