News Flash:

Primarul exmatriculat! Florin Oancea, noul primar al Devei, a fost exmatriculat din universitate dupa ce a trimis soferul in locul lui la examen

7 Noiembrie 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
florin oancea 24545400

Primarul ales al Devei, votat de peste 9.000 de oameni, a fost exmatriculat de la programul de masterat pentru ca a trimis soferul in locul lui la examen. Florin Oancea a declarat, pentru MEDIAFAX, ca isi asuma greseala si a platit pentru ea.
Europarlamentarul Cristian Preda a readus, luni, in atentie o greseala pe care noul primar al Devei, Florin Oancea, a comis-o in 2006, cand era viceprimar, aceea de a trimite la un examen, soferul.

„Observ ca PNL e fericit ca a castigat primaria din Deva.Viitorul edil-sef a devenit cunoscut in vremea in care era viceprimar si si-a trimis soferul sa sustina un examen in locul sau, la un masterat organizat de Universitatea Vasile Goldis. A fost amendat cu 1000 de lei si exmatriculat, scriau gazetele vremii. Acum a primit 42 la suta din voturi si va conduce un oras. E ridicol ca se intampla asa si e pacat ca si PNL face ce ne-a obisnuit PSD. Faptele vorbesc de la sine. Din pacate, toleranta la prostie, coruptie si frauda e foarte mare, nu? Au mai fost alesi primari care erau in inchisoare, pentru ca furasera banii publici, au mai fost alese personaje sinistre care nu stiu nici macar sa vorbeasca in romana. E trist”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Preda.

Constactat de corespondentul MEDIAFAX, Florin Oancea a declarat ca isi asuma greseala si a platit pentru ea in urma cu 11 ani, cand era masterand in administratie publica la Centrul din Deva al Universitatii "Vasile Goldis" din Arad.
„Acel incident a fost un master de sase luni, organizat de Universitatea de Vest Vasile Goldis, de la Arad, in 2006, cand eram viceprimar. A fost o copilarie, eu eram demnitar, nu avea nicio legatura acel master de sase luni, pe administratie locala, cu studiile mele. Mi-am facut studiile la timp. S-a intamplat ce stie toata lumea, este un eveniment de 11 ani, mi l-am asumat si viata merge inainte, nu vreau sa dezvolt subiectul acum. A fost un eveniment asumat. Am primit o amenda de o mie de lei. A fost un eveniment neplacut, peste care am trecut, mi-am asumat greseala, am platit amenda (...). Sunt om care se uita in spate numai ca sa nu repete greselile, in rest, eu privesc in viitor”, a spus Florin Oancea.

Potrivit primarului ales, studiile sale au fost finalizate in anul 1993, cand a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Sectia Finante-Contabilitate.

Florin Oancea a candidat din partea PNL la alegerile partiale de duminica si a obtinut peste 9.000 de voturi din cele 21.570 de voturi valabil exprimate. Mediafax.ro


cristian preda florin oancea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006405 (s)