News Flash:

Masacru in Texas! Cel putin 26 de oameni au murit dupa ce un individ a deschis focul intr-o biserica

6 Noiembrie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
atac

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a anuntat ca 26 de oameni au murit si alti 20 au fost raniti, in urma atacului armat ce a avut loc, duminica, intr-o biserica din Sutherland Springs, iar atacatorul a fost ucis de catre ofiterii Politiei locale, relateaza CNN.

UPDATE 01:54 - ”26 de oameni si-au pierdut viata. Nu stim daca acest numar va creste sau nu”, a declarat Abbott, in cadrul unei conferinte de presa.

"Dumnezeu fie cu oamenii din Sutherland Springs, Texas. FBI si fortele de ordine sunt la fata locului. Monitorizez situatia din Japonia", a scris pe contul sau de Twitter, presedintele SUA, Donald Trump.
”Am auzit mai multe focuri de arma si am intrat intr-un magazin ca sa ne adapostim. Totul a durat cateva zeci de secunde”, a declarat o angajata a unui magazin din apropiere.

Barbatul care a intrat in biserica baptista cu o arma si a deschis focul asupra celor care se aflau acolo a fost ucis.

Sase elicoptere s-au deplasat la fata locului pentru a-i transporta pe raniti la spitale. Majoritatea primesc ingrijiri medicale la spitalele din San Antonio, potrivit CNN.

______________________________________________________________________________________________________________________

Atacul armat a avut loc intr-o biserica din Sutherland Springs, situata la aproximativ 50 de kilometri de San Antonio, Texas.

Potrivit unui purtator de cuvant al Politiei locale, 27 de persoane au murit in urma atacului si alte cateva au fost ranite.

La fata locului au ajuns si agenti ai FBI, iar autoritatile au precizat ca nu stiu motivele care l-au determinat pe atacator sa recurga la acest gest.

Robert Murphy, purtator de cuvant al Politiei locale a precizat ca atacatorul a fost ucis, incercand sa fuga de fortele de securitate, relateaza CNN.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006482 (s)